به گزارش ایلام بیدار ،برای اینکه بتوان در جامعه به پیشرفت دست یابی کرد باید بتوان بین ارکان مختلف جامعه فاصه را کم کرد ویا به اصطلاح از به وجود آمدن شکاف طبقاتی جلوگیری کرد.
معمولا تلاش دولت های در کشورهای مختلف برای به وجود نیامدن گرانی وعدم فشار بر طبقه ضعیف جامعه است تا آن کشور بتواند مسیر رشد وتعالی را طی کند.
امسال شاهد موج گرانی ها در داخل کشوربودیم ودریک جمله می توان گفت از سیرتاپیاز همه رنگ گرانی را به خود گرفت وکالایی از قافله گرانی جانماند.
بیشتر جمعیت استان ایلام را قشر متوسط ویا ضعیف جامعه تشکیل می دهند بنابراین فشار اقتصادی را به خوبی حس می کند ودراین میان به قشر ضعیف فشار بیشتری وارد می شود.
مناطق بسیار زیادی در استان ایلام وبه خصوص شهرستان ایوان وجود دارند که فشار اقتصادی برآن ها وارد می شود واین لازمه تدبیری است که واقعا به از درد های مردم بکاهد نه راه حل های موقتی.
نبود نظارت بربازار
محمدی گفت :بازار ایوان متاسفانه نظارت خاصی رو فروشندگان وجود ندارد اگر بخواهیم قیمت یک نمونه اجناس را در سطح شهر قیمت نماییم با قیمت های متفاوتی در سطح شهر مواجه هستیم که این امر نشان دهنده عدم نظارت بر بازار شهر ایوان است.
وی افزود : بنده دارای چندین فرزند هستم با توجه به اینکه شغل آزاد دارم توان خرید مایحتاج را برای همه فرزندانم با این قیمت های نجومی ندارم.
وی ادامه داد : اگر نظارت ها بر مراکز عرضه مداوم صورت گیرد قطعا شاهد آن هستیم که مغازه ها در درج قیمت ها انصاف را رعایت می کنند.
سفره مردم کوچک تر شده است
حجت السلام علی احمدیان امام جمعه موقت ایوان درگفتگو با خبرنگار ایلام بیدارگفت: یکی ازمواردی که باید مورد توجه قرار گیر رسیدگی به وضعیت اقتصادی مردم است چرا که اگر در زمینه اقتصادی نظارتی صورت نگیر مشکلات روز به روز افزایش میابد.
وی ادامه داد:وضعیت گرانی ها باعث شده تا مردم فشار اقتصادی را احساس کنند.
وی افزود:هر روز در بازار قیمت جدیدی مشاهده می شود و شاهد آن هستیم که از هرمغازه قیمت جدیدی بیرون می آید بدون آنکه نظارتی باشد.
امام جمعه موقت ایوان خاطرنشان کرد:ملت ایران هشت سال جنگ تحمیلی وچهل سال تحریم را تجربه کرده و شایسته نیست گرانی را تجربه کنند.
در نهایت، با وجود اینکه اجناس با افزایش شدید نسبت به سال گذشته روبه روست، اما واقعیت این است که حتی خود فروشندگان هم دخل خود را در مقایسه با سال گذشته در همین روزها کمتر از نصف اعلام میکنند .
البته امروزه قیمتها سلیقهای شده و هر کسی جنسش را به هر قیمتی که بخواهد، میفروشد. اکنون دولت برای نظارت و کنترل قیمت ها، طرحهایی را به اجرا در میآورد، اما محدوده این نظارتها، فقط در غرفههای عرضه پوشاک در نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا و برخی واحدهای صنفی است که به انتخاب اتحادیه ها با نصب تابلوهای مشخص اقدام به فروش میکنند و شامل همه مغازههای سطح شهر نمیشود.
این گونه است که تمام کالاها در حلقهای زنجیروار گران شدهاند تا واژه «گرانی» به تنهایی توصیف کننده وضعیت کنونی قیمت کالاها باشد و بیشترین زیان را نیز مصرف کنندگان میپردازند؛ بویژه آن دسته مصرف کنندههایی که نه تولید کننده هستند که بر قیمت تولیداتشان بیفزایند و نه تاجر که بر قیمت کالاهایشان.
انتهای پیام/الف