به گزارش خبرنگار اقتصادی ايلام بيدار، ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی کشور صبح امروز در نشست اقتصاد مقاومتی و شورای اشتغال و سرمایهگذاری استان ایلام، اظهار کرد: بر این اساس همه مدیران دستگاههای اجرایی باید تلاش کنند تا از هدر رفت منابع موجود جلوگیری و به سمت سوق دادن منابع در زمینه رونق تولید، اشتغالزایی و بهبود فضای اقتصادی حرکت کنیم.
وی، با اشاره با ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب، تصریح کرد: چارهای جز اینکه از منابع موجود حداکثر استفادهشده و به بهترین شکل و با کمترین هدر رفت در راستای رونق تولید و سرمایهگذاری در کشور استفاده شود، نداریم.
رئیسکل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، یادآور شد: حدود 45 درصد از حجم تسهیلات پرداختی توسط بانکهای کشور تزریق جدید به رونق اقتصاد نیست، بلکه دارایی منجمد بوده و نقشی در رونق اقتصادی کشور ندارد.
سیف، ابراز کرد: از این میزان دارایی منجمد در نظام بانکی، یکسوم مطالبه مشکل وصول، یکسوم بدهی دولت بهنظام بانکی و یکسوم باقیمانده دارایی غیرمالی شامل ملک و بنگاه اقتصادی است.
وی، گفت: حجم مطالبات معوق بانکی در کشور نیازمند تدبیر ویژهای برای بازگرداندن است تا موجب تحرک در سیستم بانکی شود البته پس از برجام از منابع بانکی در خارج بهتر استفاده می کنیم.
رئیسکل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، سیاست بانک مرکزی در سال جاری را حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط عنوان کرد و افزود: سیاست کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی در سال جاری و سال آینده نیز ادامه خواهد داشت.
سیف، افزود: دولت باوجود رشد ۳۰ درصد نقدینگی در کشور موفق به کاهش رکود تورمی شده است و هماکنون شاهد کاهش تورم و ورود به رونق تولید در کشور هستیم و بهطورقطع در آینده بسیار نزدیک شاهد رشد اقتصادی در کشور نیز خواهیم بود.
رئیسکل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: سل گذشته 417 هزار میلیارد تومان تسهیلات توسط سیستم بانکی پرداختشده است و امسال بیش از 460 هزار میلیارد تومان تسهیلات از طرف بانکهای کشور اعطا خواهد شد.
وی با اشاره به اجرای برجام در سال آتی تصریح کرد: سال 95 از این لحاظ که اولین سال اجرای برجام بوده برای بانک ها اهمیت ویژه دارد و بدون شک این سال سال خروج از رکود است.
پایان پیام/ی
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد