به گزارشايلام بيدار به نقل ازنسیم دهلران؛ نشست ستاد اقتصاد مقاومتی با موضوع بررسی و تصویب قطب های صنایع تبدیلی با حضور جانشین فرماندهی سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام در سالن فرمانداری دهلران برگزار شد.
امیدعلی سبزی- فرماندار دهلران- در این نشست اظهار کرد: با توجه به نامگذاری شعار سال از سوی مقام معظم رهبری به نام اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، شهرستان دهلران اولین شهرستانی بود که در استان اقدام به تشکیل و فعالسازی دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی در دهلران کرد.
وی با اشاره به برنامههای این دبیرخانه در حوزه اقتصاد مقاومتی در شهرستان افزود: پس از تشکیل کارگروههای مختلف و برگزاری جلسات متعدد در شهرستان، 12 پروژه دولتی، 250 طرح در حوزه صنعت و معدن، 140 طرح در حوزه کشاورزی، 15 طرح در حوزه فنی و حرفهای و همچنین 160 طرح در حوزه کمیته امداد شناسایی و پس از تشکیل پرونده و ارائه طرح توجیهی به استان ارسال شدهاند.
فرماندار دهلران با اشاره به ظرفیت های دهلران در حوزه آب و خاک و کشاورزی و نفت و گاز، عنوان کرد: ایجاد صنایع تبدیلی با توجه به اینکه بخش عمده تولیدهای کشاورزی و دامی هستند ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
وی مشارکت مردم در طرح های اقتصاد مقاومتی را مهم دانست و افزود: مشارکت مردم و حمایت دولت و همکاری و همراهی بانک ها در جهت پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی باید مورد توجه مسئولان مرتبط قرار گیرد.
سبزی اضافه کرد: برای به سرانجام رسیدن برخی کارها باید ابتدا زیرساختهای لازم برای تحقق آن فراهم شود به همین خاطر با توجه به اینکه دهلران دارای طرفیتهای بسیار مستعد و غنی در حوزه کشاورزی و آب و خاک است چندین پروژه عظیم با اعتباری بالغ بر 400 میلیارد ریال در حوزه کشاورزی شهرستان در حال انجام است که این مهم علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار در منطقه به رونق تولید نیز کمک خواهد کرد.
عبدالصاحب طهماسبی جانشین فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام در اد امه این نشست گفت: هدف از این جلسه حمایت از کشاورزان و جلوگیری از هدر رفتن محصولات تولیدی کشاورزان منطقه است.
وی افزود: کشور ما بدلیل ماهیت فرهنگی همیشه در معرض تهدید است و باید از هر نظر خود را آماده کنیم و از نگاه به بیرون پرهیز کرده و بر داشته های خود تکیه کنیم و از ظرفیت ها نهایت بهره وری را داشته باشیم.
جانشین فرماندهی سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام تصریح کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند راه توسعه روستاها در گرو ایجاد صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی است که با توجه به اینکه استان ایلام یک استان عشایری است باید توجه ویژهای به اقتصاد مقاومتی در روستاها داشته باشیم.
وی گفت: باید همه مسؤولان ذیربط و بانکهای عامل در جهت ایجاد صنایع تبدیلی و بنگاههای کوچک زودبازده اقتصادی در روستاها اقدام کنیم و با ایجاد یک انقلاب عظیم در بحث اقتصاد مقاومتی آینده کشور را بیمه کنیم.
سرهنگ طهماسبی تقویت مشاغل روستایی، صنایع تبدیلی و بازار فروش را در اقتصاد مقاومتی مهم دانست و یادآور شد: ایجاد بازار فروش از موضوع های مهمی است که باید مد نظر باشد تا محصول روی دست کشاورزان باقی نماند.
انتهای پیام/ی
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد