به گزارش خبرنگار اقتصادی ايلام بيدار، "علیرضا شیروی"، مدیر کل صدا و سیمای مرکز ایلام، در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی در رسانه محلی، با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری بهعنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، گفت: صدا وسیمای مرکز استان بهعنوان رسانه محلی، در راستای همافزایی سایر دستگاههای و نهادهای اجرایی و فرهنگی نقش مهمی در زمینه فرهنگسازی در زمینه اقتصاد مقاومتی دارد.
مدیرکل صداوسیمای مرکز ایلام، با اشاره به تأکیدات ریاست سازمان صدا و سیما در این زمینه، افزود: ستادی در این سازمان بهعنوان ستاد اقتصاد مقاومتی با محورهای مطالبه گری، فرهنگسازی و معرفی کارآفرینان برتر در حوزههای مختلف تأسیسشده که وظیفه فرهنگسازی در بین اقشار مختلف در بحث اقتصاد مقاومتی و کار و تلاش را بر عهده دارد.
شیروی، افزود: برنامه ریزان و دستاندرکاران برنامههای صداوسیما در تلاش هستند که در این عرصه مؤثر و اثرگذار واقع شوند که اولین نشست ستاد مقاومتی با حضور مسئولان ارشد استان و نشست با اصحاب رسانه و مطبوعات در زمینه اقتصاد مقاومتی برگزارشده و این روند در طول سال نیز ادامه خواهد داشت.
وی، گفت: این سلسله نشستها، فرصتی برای مسئولان ارشد استان است که برنامههای خود را در حوزه اقتصاد مقاومتی بیان کرده و از طرف دیگر آگاهی اصحاب رسانه و مطبوعات از این برنامهها افزایش و وضعیت اقتصادی استان و برنامههای مسئولان در این نشستها تشریح شود.
مدیرکل صدا و سمای مرکز ایلام، تصریح کرد: شبکه استانی مرکز ایلام در خصوص کارآفرینی، مشاغل خانگی و توسعه بنگاههای اقتصادی کوچک زودبازده و شناسایی فرصتها و زمینههای سرمایهگذاری در استان وارد عرصه شده و انتظار میرود که رسانههای استان، محتوای برنامههای خود را بر مبنای توسعه محوری استان قرار دهند.
شیروی، در پایان خاطرنشان کرد: امید است که با همکاری های دستگاه های اجرایی و فرهنگی مختلف استان در زمینه اقتصادی مقاومتی برنامههایی اثرگذار تولید که در راستای توسعه استان گامهای مؤثری برداشته شود.
"حشمت الله عسگری" معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام، در این نشست، گفت: بنا به 5 برنامه توسعه ای که در کشور پیاده شده است، وضعیت امروز ما نسبت به داشته هایمان وضعیت قابل تعریفی نیست.
وی با بیان اینکه نوسان در تخصیص بودجه های دولتی به شدت تمام فعالیت های وابسته به بودجه را تحت تأثیر قرار می دهد، افزود: اگر می خواهیم در راستای اقتصاد مقاومتی از آسیب پذیری در امان باشیم باید نظام معیشتی خانوارها را با تشکیل یک سبد پولی به صورت پایدار ایجاد کنیم.
عسگری اضافه کرد: بایدبا فرهنگ سازی و آگاهی دادن به مردم، آموزش دهیم که با سرمایه اندک خود و یا از انچه که در اختیار دارند بتوانند در آمدزایی داشته باشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام، با اشاره به اینکه در تحقق اقتصاد مقاومتی معیار لازم است، تصریح کرد: مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی را اقتصادی درون زا و برون نگر، مردمی، دانش بنیان و در راستای عدالت اجتماعی عنوان می کنند که این 5 ویژگی معیار تحقق اقتصاد مقاومتی است.
وی با بیان اینکه نرخ سود بانکی باید کاهش داده شود، یادآور شد: سیاست ارزان سازی سیستم بانکی را در دستور کار قرار داداه ایم و کسانی که اقدام به کارآفرینی نمایند تسهیلات قرض الحسنه زیر 10 درصد داده می شود که این میزانن برای روستاها زیر 4 درصد است.
عسگری با اشاره به رویکرد جدید صدا و سیمای مرکز ایلام در بحث اقتصاد مقاومتی گفت: انتظار می رود این رسانه محلی در در راستای تشویق کارآفرینان استان و معرفی محصولات تولید گران ایلامی با نهاد های ذی ربط همکاری لازم را انجام دهد.
این مسئول اقتصادی استان تصریح کرد: دولت و مجموعه مدیریتی و شورای برنامه ریزی استان در نظر دارد تمام بودجه ها و اعتبارات مالی را صرفاً در راستای اقتصاد مقاومتی قرار داده و از تمام کسانی که در این مسیر گام بر می دارند حمایت خواهد کرد.
گفتنی است، در این نشست در خصوص برنامهها و فعالیتهای اقتصاد مقاومتی در استان و سند اقتصاد مقاومتی در این استان با حضور اصحاب رسانه و مطبوعات استان بحث و تبادلنظر شد.
انتهای پیام/ی
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد