سرویس: استان ایلام
کد خبر: 17806
|
07:48 - 1394/09/23
نسخه چاپی

یک فعال حوزه اقتصاد مقاومتی تأکید کرد؛

رفع بیکاری جوانان ایلامی با طرح های اقتصاد مقاومتی

رفع بیکاری جوانان ایلامی با طرح های اقتصاد مقاومتی
محسن عزیزی گفت: قطعا حمایت بسیج از جهاد اقتصادی بر رشد اقتصادی تاثیر مثبت دارد.

به گزارشايلام بيدار به نقل ازایلام پویا، اقتصاد مقاومتي يعني تشخيص حوزه هاي فشار یا در شرایط کنونی تحریم و متعاقبا تلاش براي کنترل و بي اثر کردن و در شرايط آرماني تبديل چنين فشارهايي به فرصت ، که قطعا باور و مشارکت همگاني و اعمال مديريت هاي عقلايي و مدبرانه پيش شرط و الزام چنين موضوعي است. اقتصاد مقاومتي کاهش وابستگي ها و تاکيد روي مزيت هاي توليد داخل و تلاش براي خوداتکايي است.

و صد البته منظور از اقتصاد مقاومتی واقعی، یک اقتصاد مقاومتی فعال و پویاست نه یک اقتصاد منفعل و بسته چنانکه مقاومت برای دفع موانع پیشرفت و کوشش در مسیر حرکت و پیشرفت تعریف می‌شود.

با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری بر موضوع اقتصاد مقاومتی به سراغ یکی از فعالان اقتصاد مقاومتی در شهرستان ایلام رفتیم و پای صحبت وی نشستیم.

این فعال اقتصادی در گفتگوی اختصاصی با  ایلام پویا گفت: "محسن عزیزی" فارغ التحصیل رشته مترجمی از دانشگاه پیام نور ایلام  هستم که از فعالان اقتصادی در حوزه اقتصاد مقاومتی در شهرستان ایلام می باشم؛  و با توجه به نبود  کار در استان ایلام و فراگیر شدن معضل بیکاری، ایجاد کسب و کار را بهترین روش برای گریز از این معضل یافته  و با تحقق شعار اقتصاد مقاومتی تحولی در زندگی خود ایجاد کرده ام.

محسن عزیزی اظهار کرد: پس از قطعی شدن هدف و پیدا کردن زمینه کاری، درخواستی را جهت دریافت تسهیلات خوداشتغالی به بسیج سازندگی سپاه ناحیه ایلام تحویل دادم که در زمانی کوتاه با توجه به طرح پیشنهادی وام 100 میلیون ریالی را از بسیج سازندگی ناحیه ایلام  با همکاری شرکت نگار نصر دریافت کردم.
وی افزود: با اجرای این طرح برای خود و دو نفر دیگر توانستم اشتغالزایی کنم.

عزیزی تصریح کرد: نگاه اقتصادی سپاه، ورود در بخش تولید و اشتغال برای پشتیبانی و حمایت همه جانبه از جهاد اقتصادی مد نظر مقام معظم رهبری است.که قطعا  بر رشد اقتصادی تاثیر مثبت دارد.

عزیزی با بيان اينكه زنبور داری تاثیر خوبی در حوزه خودکفایی و تامین معاش زندگی‌ام ایجاد کرده است، اظهار كرد: زنبور داری را به خاطر علاقه شروع کردم و اکنون به همراه دو نفر دیگر در این عرصه فعالیت دارم.

این زنبوردارایلامی، کسب تجربه را مهمترین معیار در پرورش زنبور عسل دانسته و تصریح کرد: در زنبورداری هر چقدر پیشرفت کنی بازهم می بینی عقب هستی، من الآن هر چه که یاد گرفتم و تجربه کسب کردم بازهم می بینم باید بیشتر یاد بگیرم در کنارش از زنبورداران دیگر و باتجربه ها هم کمک می گیرم.

این کارآفرین بسیجی در مورد درآمد این شغل افزود: خدا را شكر سه نفر در همين كار مشغول هستیم و خانواده ما وبال گردن دولت نيست. براي ديگران هم شغل ايجاد كرده ايم. خدا را شكر كه نان بازويمان را مي خوريم، براي مردم محصول با كيفيت توليد مي كنيم و روزي حلال بدست مي آوريم. و قیمت ریالی درآمدمان زیاد مهم نیست مهم تنها نان حلال و بی منت است.

وی تاکید کرد: من هم مانند سایر جوانان دوست دارم ساعت 8 صبح سر کار بروم و پشت میز بنشینم و بعد از ظهر هم اتو کشیده به خانه برگردم اما وقتی منطقی مسئله بیکاری را برای خود تحلیل کردم منتظر نشستن برای اینکه ببینم کی قرار است کسی آستین همت برایم بالا بزند را دور از عقل دانستم و با مشورت با کارشناسان و در نظر گرفتن ظرفیت های منطقه ای این حرفه را برگزیدم.

 

 
انتهای پیام/س

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد