به گزارشایلام بیداربه نقل ازدیار زاگرس، "بهروز علیمرادی"، فرمانده انتظامی شهرستان چرداول گفت: در راستای پاکسازی مناطق آلوده و در یک طرح نظارت پلیسی از مراکز عرصه دخانیات، اماکن عمومی و قهوه خانه های سنتی این تعداد قلیان جمع آوری و ضبط شد.
وی با هشدار به عرصه کنندگان قلیان در سطح شهرستان اظهار کرد: بر اساس قانون مبارزه با دخانیات عرصه قلیان در اماکن عمومی و مسقف ممنوع است و پلیس در اموری که به سلامت فردی و جامعه ارتباط داشته باشد برابر مقررات قانونی برخورد می کند.
علیمرادی افزود: اجرای طرح جمع آوری و برخورد با فروشندگان و توزیع کنندگان مواد مخدر و همچنین عرضه قلیان در اماکن عمومی کماکان در دستور پلیس قرار دارد.
وی گفت: مصرف قلیان در مقایسه با دخانیات دیگر چون سیگار، اثرات و مضرات مرگباری دارد بنابراین لازم است خانواده ها نسبت به آشنایی و استعمال جوانان به این ماده کشنده مسوولیت بیشتری نشان دهند.
انتهای پیام/س
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد