سرویس: استان ایلام
کد خبر: 14281
|
10:21 - 1394/03/03
نسخه چاپی

معاون برنامه ریزی استانداری ایلام:

راهکار مناسبی برای مقابله با ریزگردها وجود ندارد

راهکار مناسبی برای مقابله با ریزگردها وجود ندارد
معاون برنامه ریزی استانداری ایلام گفت: برخورد مناسبی برای پیشگیری از ریزگردها وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعیایلام بیدار، "حشمت‌اله عسکری"، معاون برنامه‌ریزی استانداری ایلام گفت: یکی از مباحث مهم برای استان ایلام ژئوتوریسم است که با توجه به تحولات زمین‌شناسی در استان عرصه زیادی را شامل می‌شود که بیشتر در حوزه کبیرکوه بوده و می‌تواند گردشگری زمین‌شناسی در استان را به همراه داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه پراکنش روستاها در سطح استان زیاد است و انتقال آب به این روستاها از طریق شبکه‌های انتقال به صرفه نیست، افزود: باید مرکزی تخصصی در بحث تصفیه آب با همکاری محققان جهاددانشگاهی در نظر گرفته شود که این مشکل نیز حل شود.
معاون برنامه‌ریزی استانداری ایلام به بحث ریزگردها و گردو غبارها اشاره و عنوان کرد: با توجه به تغییر اقلیم به راهکار مناسبی برای مقابله با آن نرسیده‌ایم و روش برخورد خوبی هم برای پیشگیری از آن وجود ندارد و منابع اعتباری خوبی هم هر ساله در این زمینه اختصاص داده می‌شود و فقط در حد مطالعه باقی می‌ماند که می‌تواند در قالب پژوهشکده و یا بنیادی در استان ایجاد و کار کند.
عسگری در پایان به ظرفیت توریسم درمانی استان اشاره و خاطر نشان کرد: با توجه به هم مرز بودن استان با کشور عراق این ظرفیت برای استان وجود دارد.

 

انتهای پیام/س

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب