سرویس: سیاسی
کد خبر: 70639
|
00:07 - 1404/02/13
نسخه چاپی

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام:

دفاع مقدس؛ دفاعی مردمی، مشروع و الهی بود

دفاع مقدس؛ دفاعی مردمی، مشروع و الهی بود
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام گفت: دفاع مقدس؛ دفاعی مردمی، مشروع و الهی بود که رزمندگان ما توانستند با روحیه ایثار و شهادت دشمن را در رسیدن به اهدافش ناکام بگذارند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، سردار سید صادق حسینی شامگاه جمعه در مراسمی که با حضور فرماندهان، خانواده‌های معظم شهدا و رزمندگان لشکر ۴۱ ثارالله استان کرمان در یادمان شهدای قلاویزان برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهدا، بر نقش برجسته مردم و ولایت‌پذیری رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: یاد می‌کنیم از همه شهیدان؛ شهدای دفاع مقدس، شهدای انقلاب اسلامی، شهدای محور مقاومت، شهید عزیز حاج قاسم سلیمانی و شهدای هم‌رزم ایشان از حزب‌الله، حماس و دیگر گروه‌های مقاومت که به شهادت رسیدند. خوشحالیم که امروز در خدمت شما عزیزان هستیم؛ خوش آمدید به سرزمین نور، به این قطعه‌ای از بهشت.
 
 
 
حسینی با اشاره به حضور در یادمان سیدالشهدا و دیدار با رزمندگان لشکر ۱۰، افزود: سه بار شاهد رشادت‌های شما در عملیات‌های والفجر ۳، کربلای ۱ و کربلای ۸ بودم.
 
 فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام ادامه داد: مهران پذیرای بیش از شش هزار شهید از سراسر کشور از ارتش و سپاه بود؛ این منطقه، صحنه نبرد مستقیم با دشمن بود. جنگی هشت‌ساله که چون مشروع و دفاعی بود، نامش را دفاع مقدس نهادیم. این دفاع چهار ویژگی اصلی داشت: مشروعیت، مردمی‌بودن، الهی بودن و ولایت‌پذیری.
 
 وی با اشاره به علت شکل‌گیری یادمان شهدای قلاویزان خاطرنشان کرد: رزمندگان یگان ما در حال پاک‌سازی بودند که چند شهید تفحص شد و تصمیم گرفته شد این مکان به یادمانی برای شهدای همیشه پیروز تبدیل شود. امروز، این محل زیارت عاشقان ولایت، شهدا و ایثارگران است.
 
حسینی مهران را نقطه‌ای راهبردی دانست و افزود: مهران شهری کوچک است، اما با خون ۶ هزار شهید، به دروازه عتبات‌عالیات تبدیل شده است. در ایام اربعین، بیش از ۶۰ درصد زائران از این مرز عبور می‌کنند. این عظمت، مرهون خون شهداست.
 
 وی از رزم مردم ایلام در روزهای آغاز جنگ یادکرد و گفت: ایلامیان از نخستین روزهای جنگ تنها بودند و با دست خالی در مرز ۴۳۵ کیلومتری با عراق جنگیدند. حتی پیش از آغاز رسمی جنگ، ایلام درگیر حملات دشمن شده بود. مردم این خطه، هم مهاجرپذیر شدند و هم خود در جبهه‌ها حضور فعال داشتند.
 
حسینی به وصیت‌نامه‌ای تاریخی از یکی از فرماندهان سپاه ایلام در شهریور ۵۹ اشاره کرد و آن را پیامی سرشار از بینش، بصیرت و ایمان توصیف کرد و افزود: این شهید بزرگوار نوشت؛ به خدا راهم را شناختم، هدف را دیدم، دشمن را شناختم؛ پس چرا در راه حق نجنگم و به شهادت نرسم؟
 
 وی به مجاهدت‌های لشکر ۴۱ ثارالله اشاره کرد و افزود: در ایلام، در موسیان، در مهران و در سایر محورهای عملیاتی، شما جنگیدید. مردم ایلام همواره از شما به نیکی یاد می‌کنند.
 
 فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام با یادآوری صحنه‌ای از عملیات کربلای ۸ گفت: در یکی از روزهای عملیات، با حاج قاسم برای شناسایی خط به نزدیکی پل کانال ماهی رفتیم. عبور از کانال به دلیل شرایطی که داشت تنها از مسیر پیکر شهدا یا کشته‌های دشمن ممکن بود. فداکاری و شجاعت شما مثال‌زدنی بود.
 
 حسینی با بیان اینکه امروز نیز ملت ایران فرمان ولی‌فقیه را چون گذشته اطاعت می‌کند، تأکید کرد: سعادت امروز، ثمره ایثار دیروز است. شما عزت آفریدید و مهران را عزیز کردید. امروز، اثری از ارتش متجاوز عراق نیست، اما شما و شهدا زنده‌اید.
 
 وی در پایان با بیان خاطره‌ای از روزهای آغاز جنگ در دهلران گفت: در حالی که مردم در حال عقب‌نشینی بودند، شعار «جنگ جنگ تا پیروزی» سر داده می‌شد. آن روزها وعده پیروزی را باور نمی‌کردیم، اما امام (ره) فرمود دفاع کنید، و ما دفاع کردیم و پیروز شدیم.
 

 

انتهای خبر/ر
 
 
 


 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب