به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، فرشته سنجیده فعال رسانهای در یادداشتی نوشت: همین چند ماه پیش بود که خبر پلمب یک کبابی متخلف به خاطر عرضه گوشت تک سمی در ایلام در فضای رسانهای نشر پیدا کرد و واکنشهای زیادی را برانگیخت و حالا وجود مارمولک در نان سنگک هم به این ماجرا که نشان از عدم نظارتهای قوی و نتیجهبخش است، اضافه شد.
البته ماجرای عدم رعایت موارد بهداشتی و شرعی به همین دو مورد ختم نمیشود، بارها شاهد عدم رعایت بهداشت توسط فلافلیها و سایر مغازههای فستفودی بودهایم، دستانی بدون دستکش که با آن انواع ساندویچ و فلافل را با نان میپیچند و با همان دست کارت میکشند و همان دست را به سر و صورتشان میزنند و بماند روغنی که برای مشتری دیده نمیشود و بارها از آن استفاده میشود.
مورد دیگر عرضه برخی ترشیجات در محیطی غیربهداشتی توسط برخی مغازهداران است که بدون هیچ محافظی برای قرار نگرفتن پشهها و یا گرد و خاک روی آنها، در فضایی باز قرار دارند.
همچنین در برخی قصابیها هم ملاحظات شرعی و بهداشتی لحاظ نمیشود که خیلیها آن را مشاهده کردهایم.
عدم توجه به مسائل بهداشتی و شرعی چیزی نیست که به راحتی از کنار آن گذشت، تأثیر مستقیم بر سلامت افراد دارد، چه بسا یک غفلت و عدم نظارت باعث مسمومیت یک فرد و مشکلات جدی شود.
نمیدانیم این نظارتها چگونه انجام میشود که تأثیری بر رعایت بهداشت در برخی مغازهها ندارد، آیا نظارت انجام میشود و اثربخشی ندارد یا کلاً انجام نمیشود و تعطیل است.
دانشگاه علوم پزشکی و دامپزشکی استان که نقش کلیدی در سلامت مردم دارند نظارتهایشان را جدیتر و تأثیرگذارتر در پیش بگیرند.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد