به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، یونس احمدی صبح امروز در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: در اجرای طرح ویژه رمضان بیش از ۳/۵ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی شامل گوشت قرمز و سفید کشف و معدوم شد که این اقدام در پی تشدید نظارتها بر مراکز تولید و عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی صورت گرفته است.
احمدی تصریح کرد: از ابتدای اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی در ۱۱ اسفند، ۲۰ گروه بازرسی در سراسر استان به طور ویژه بر مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت دارند.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام اعلام کرد: در طول این ۱۵ روز، بیش از سه هزار بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآوردههای دامی انجام شده که منجر به شناسایی و معدومسازی سه هزار و ۵۷۷ کیلوگرم فرآورده غیربهداشتی شد.
این مسئول افزود: در این بازرسیها، ۱۵ متخلف به مراجع قضایی معرفی و ۱۸۲ مورد تذکر بهداشتی به واحدهای صنفی متخلف داده شد.
احمدی با اشاره به نظارت دقیق بر کشتارگاههای استان، گفت: از ابتدای طرح تاکنون، ۶۸۴ رأس دام سبک و ۷۹ رأس دام سنگین در کشتارگاههای استان با نظارت بازرسان ذبح شده و مجوز مصرف برای ۱۲۸ تن گوشت گوسفند و بز و حدود ۱۵ تن گوشت گاو و گوساله صادر شده است.
وی همچنین از نظارت بر کشتار بیش از ۸۶ هزار قطعه پرنده به وزن تقریبی ۱۹۸ تن در کشتارگاههای استان خبر داد.
انتهای خبر/ر
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد