سرویس: اقتصادی
کد خبر: 69965
|
10:22 - 1403/12/22
نسخه چاپی

فرماندار ویژه دهلران مطرح کرد:

هزینه ۲۹ میلیارد ریال برای پروژه‌های دهلران

هزینه ۲۹ میلیارد ریال برای پروژه‌های دهلران
فرماندار ویژه دهلران از هزینه‌کرد ۲۹ میلیارد ریال برای اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی در روستاهای بخش مرکزی این شهرستان خبر داد و گفت: این پروژه‌ها در حوزه‌های راه، کانال‌کشی، جدول‌کشی و اصلاح شبکه برق انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، لطیف صادقی صبح امروز در جریان بازدید از پروژه‌های عمرانی و خدماتی روستاهای بخش مرکزی از جمله بیس ورودی روستای حاضر میل، کانال سنگی روستای حاضر میل، طرح جدول‌کشی روستای قیراب و اصلاح شبکه برق روستای سنگر نادر، اظهار کرد: ۲۹ میلیارد ریال برای اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی در روستاهای بخش مرکزی دهلران هزینه شده است.
وی اضافه کرد: این پروژه‌ها باهدف توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای رفاه عمومی مردم منطقه در دست اجرا هستند.

 فرماندار ویژه دهلران با اشاره به ساخت بیس ورودی روستای حاضر میل به طول ۳۰۰ متر توسط اداره راهداری شهرستان، افزود: آسفالت این مسیر نیز که یکی از مطالبات مهم شورای اسلامی و اهالی روستا است، در برنامه‌های آینده قرار دارد.

 فرماندار ویژه دهلران همچنین به اجرای کانال بتنی در این روستا اشاره کرد و گفت: اجرای این کانال به طول ۱۳۳ متر انجام شده و برای آن ۱۶ میلیارد ریال اعتبار اختصاص‌یافته است.

 صادقی درباره اصلاح شبکه برق روستای سنگر نادر، گفت: این پروژه به طول یک کیلومتر در حال اجرا است و برای تکمیل آن مبلغ هفت میلیارد ریال هزینه می‌شود و این اصلاحات به بهبود وضعیت برق‌رسانی و افزایش پایداری شبکه کمک شایانی خواهد کرد.

 فرماندار ویژه دهلران در ادامه افزود: طرح کانال‌کشی روستای قیراب نیز با طول ۳۴۰ متر در حال انجام است که برای این پروژه شش میلیارد ریال از محل اعتبارات ارزش افزوده هزینه شده است.

 صادقی در پایان با تأکید بر لزوم تسریع در روند اجرای این پروژه‌ها، از تلاش مجموعه دستگاه‌های اجرایی برای رفع مشکلات زیرساختی روستاهای بخش مرکزی دهلران خبر داد و افزود: اجرای این پروژه‌ها گام مؤثری در راستای توسعه پایدار این مناطق خواهد بود.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد