شهریار عباسی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: کیفیت نان یکی از مسائل مهمی است که در استان ایلام با آن مواجه هستیم. عدم استفاده از نیروی ماهر در پخت نان، یکی از دلایل اصلی بروز مشکلات کیفی در این حوزه است.
وی افزود: برای بهبود کیفیت نان و ارتقای مهارت نیروی کار، دورههای آموزشی مختلفی در مراکز فنی و حرفهای ایلام برگزار شده است. هدف ما این است که با آموزشهای تخصصی، نیروی کار در این استان را توانمندتر کنیم تا بتوانند نان با کیفیتتری تولید کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام بیان داشت: ما این فرصت را در اختیار زنان استان ایلام قرار دادیم تا نیروی کار خود را آموزش دهند. زنان نقش کلیدی در بهبود کیفیت نان دارند و با افزایش مهارتهای آنها، میتوانیم به نتایج بهتری دست یابیم.
عباسی در ادامه افزود: آموزشهای ارائه شده شامل تکنیکهای پخت نان، بهداشت و ایمنی در پخت نان و همچنین مدیریت کارگاههای نانوایی است. این آموزشها به گونهای طراحی شدهاند که نه تنها مهارتهای فنی را افزایش دهند؛ بلکه آگاهیهای لازم درباره اهمیت کیفیت نان را نیز به شرکتکنندگان منتقل کنند.
وی همچنین اشاره کرد: ما به دنبال ایجاد یک زنجیره تأمین منسجم برای تولید نان با کیفیت هستیم. این زنجیره شامل تأمین مواد اولیه با کیفیت، آموزش نیروی کار و نظارت بر فرایند پخت نان میشود. با این اقدامات، امیدواریم که در آینده نزدیک شاهد بهبود کیفیت نان در استان ایلام باشیم.
عباسی در پایان گفت: ما از تمامی نانوایان و افراد علاقهمند به این حوزه دعوت میکنیم تا در دورههای آموزشی ما شرکت کنند. با همکاری و همیاری همه، میتوانیم کیفیت نان را در ایلام به سطح مطلوبی برسانیم و رضایت مردم را جلب کنیم.
این مصاحبه نشاندهنده عزم و اراده مسئولین استان ایلام برای بهبود کیفیت نان و ارتقای مهارتهای نیروی کار در این حوزه است.
انتهای خبر/ر
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد