حجتالاسلام عمران احمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: حضرت فاطمه (س) به عنوان دختری از خاندان پیامبر اسلام (ص) و همسری وفادار برای امام علی (ع)، جایگاه ویژهای در تاریخ اسلام و دلهای مسلمانان دارد. شخصیت ایشان بهعنوان یک الگو برای زنان و مردان مسلمان، همواره مورد توجه بوده است. حضرت فاطمه (س) نهتنها از نظر اخلاقی و معنوی بلکه از نظر اجتماعی نیز نقش مهمی در ترویج اصول اسلامی ایفا کرد.
وی افزود: یکی از ویژگیهای بارز حضرت فاطمه (س) صداقت و راستگویی ایشان بود. ایشان در تمام مراحل زندگی خود، به ارزشهای اخلاقی پایبند بودند و این ویژگیها باعث شد تا ایشان به عنوان یک الگوی کامل برای مسلمانان شناخته شوند. همچنین، فاطمه (س) در زمان خود، به عنوان یک فعال اجتماعی شناخته میشد که در حمایت از حقوق زنان و اقشار مستضعف جامعه تلاش میکرد.
کارشناس مسائل مذهبی بیان داشت: حضرت فاطمه (س) در کنار همسر بزرگوارشان، امام علی (ع)، در شرایط سخت و دشوار، همواره در صحنههای مختلف اجتماعی و سیاسی حاضر بودند. ایشان نقش مؤثری در ترویج آموزههای اسلامی و حمایت از پیامبر (ص) داشتند. فاطمه (س) با فداکاری و ایثار خود، به تثبیت اصول اسلامی در میان مردم کمک کردند و این موضوع نشاندهنده عمق ایمان و اعتقاد ایشان به دین اسلام است.
احمدی در ادامه به جنبههای دیگری از شخصیت حضرت فاطمه (س) اشاره کرد و گفت: یکی از درسهای بزرگ زندگی حضرت فاطمه (س)، اهمیت خانواده و نقش مادر در تربیت فرزندان است. ایشان به عنوان مادر، همواره بر تربیت صحیح و اخلاقی فرزندان خود تأکید داشتند و این موضوع میتواند الگویی برای مادران امروز باشد. فاطمه (س) همواره در پی ایجاد فضایی محبتآمیز و تربیتی برای فرزندانشان بودند.
وی در پایان تأکید کرد: حضرت فاطمه (س) نماد ایثار، فداکاری و صداقت هستند. یاد و خاطره ایشان باید همواره در جامعه زنده بماند و آموزههای ایشان در زندگی روزمره ما مورد توجه قرار گیرد. بزرگداشت ایشان بهعنوان یک شخصیت بزرگ اسلامی، مسئولیت ما را در شناخت و پیروی از سیره آن حضرت دوچندان میکند.
انتهای خبر/ر
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد