سرویس: گروه شهرستانی
کد خبر: 5800
|
14:47 - 1392/11/14
نسخه چاپی

با حضور استاندار ایلام/

کنار گذر شهر مهران افتتاح شد

کنار گذر شهر مهران افتتاح شد
با حضور استاندار ایلام و جمعی از مسئولان محلی صبح امروز کنار گذر شهر مهران افتتاح شد.

به گزارش ایلام فردا،مدیر کل راه و شهرسازی ایلام در حاشیه این آیین اظهار داشت: 42 میلیارد ریال از محل منابع ملی و استانی برای اجرای کنار گذر شهرستان مهران هزینه شده است.

وی افزود: 220 هزار متر مکعب کار خاکبرداری و خاکریزی برای اجرای این طرح به طول پنج کیلومتر و عرض 13 متر انجام شده است.

مدیر کل راه و شهرسازی ایلام ادامه داد: همچنین 50 میلیارد ریال برای اصلاح هندسی کنار گذر مهران و تعمیر پل های مسیر مهران - دهلران از محل منابع ملی و استانی هزینه شده است.

وی، میزان آسفالت استفاده شده برای اجرای این طرح را 15 هزار تن عنوان کرد.

حجم ترافیک در مسیر ارتباطی ایلام به مهران به دلیل تردد زیاد کامیون های حمل کالا و اتوبوس های حامل زوار عتبات عالیات افزایش قابال توجهی یافته و با بهره برداری از کنارگذر این شهر ضمن انتقال بخشی از ترافیک این مسیر از فرسایش زیرساخت های شهری نیز کاسته می شود.

 

 

 

آوای مهران

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد