سرویس: گروه شهرستانی
کد خبر: 5702
|
11:50 - 1392/11/08
نسخه چاپی

رییس اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی شهرستان مهران خبر داد

واردات 468 تن کالای وارداتی استاندارد از مرز مهران

واردات 468 تن کالای وارداتی استاندارد از مرز مهران
رییس اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی شهرستان مهران گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 468 تن کالای استاندارد از طریق بازارچه مرزی مهران به داخل کشور وارد شده است.

به گزارش ایلام فردا،جعفر فرهادبیگی امروز ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: این مقدار تن کالای وارداتی استاندارد که از کشور عراق و از طریق مرز بین المللی مهران به کشور وارد شده است شامل روغن زیتون تصفیه نشده و نخ پنبه ای بوده است.
وی در ادامه با اشاره به ضرورت مشارکت واحدهای تولیدی ایلام در صادرات کالا به کشور عراق اعلام کرد :از ابتدای سال جاری تاکنون مقدار 39 هزار و 25 تن کالای استاندارد  از بازارچه مرزی مهران به کشور عراق صادر شده است.
رییس اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی شهرستان مهران اضافه کرد: پس از بازرسی‌ها، نظارت و کنترل‌های مستمر کارشناسان استاندارد در بازارچه مرزی مهران و بررسی 879 پرونده صادراتی، این مقدار کالای دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد به کشور عراق صادر شده است.

وی افزود: انواع آجر، سنگ های ساختمانی، موزاییک،سیمان و کالاهای شیمیایی، بیشترین محصولات و کالاهای صادر شده استاندارد بوده است.

فرهاد بیگی بیان داشت: در همین مدت از صادرات 129 تن کالای بی کیفیت و بدون پروانه کاربرد علامت استاندارد از جمله لوله پلی اتیلن و تجهیزات شهربازی به کشور عراق ممانعت به عمل آمده است.

 

 

آوای مهران

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد