سرویس: سیاسی
کد خبر: 5542
|
19:25 - 1392/10/28
نسخه چاپی

سیدعلی خمینی:

ارتباط با قدرت‌های جهانی سبب عزت نمی‌شود

ارتباط با قدرت‌های جهانی سبب عزت نمی‌شود
یادگار امام خمینی (ره) در جهرم با بیان اینکه برخی گمان می‌کنند ارتباط با قدرت‌های جهانی سبب عزت می‌شود، گفت: از ابتدای انقلاب شکوهمند اسلامی مسئله ارتباط با آمریکا مطرح بوده اما در این زمینه یک نگاه افراطی و تفریطی وجود دارد.

به گزارش ایلام فردا به نقل از تسنیم، حجت‌الاسلام سید علی خمینی در جمع مردم شهرستان جهرم، اظهار کرد: اگر در تاریخ اسلام نظر کنید فرهنگی عقب افتاده تر از دوران اعراب جاهلیت پیدا نمی‌کنید.

وی با بیان اینکه اخلاق در آن جامعه رنگ باخته بود و تا جایی پیش رفت که فرزندان دختر خود را زنده به گور می‌کردند، افزود: پیامبر (ص) به خواست خداوند متعال در آن جامعه مبعوث و پایه گذار یک نظام تمام عیار از حیث اخلاق و احکام شد.

حجت‌الاسلام خمینی با اشاره به منش تربیتی اسلام، انقلاب ارزشی و اصلاح ارزشی را دو خصیصه این مهم دانست و بیان کرد: در انقلاب ارزشی بعضی از امور مانند بت‌پرستی و نژادپرستی از ابتدا بنیان آن برداشته شد و اصلاح ارزشی در سیره پیامبر (ص) همان حفظ ظاهر و تغییر بنیادین محتوا است.

وی با بیان اینکه پیامبر (ص) در امور خود اقدام به اصلاح ارزشی جامعه کردند، گفت: عزت به تقوا بوده و آنچه سبب عزت می‌شود اسلام است.

یادگار امام خمینی (ره) با بیان اینکه برخی گمان می‌کنند ارتباط با قدرت‌های جهانی سبب عزت می‌شود، خاطرنشان کرد: از ابتدای انقلاب شکوهمند اسلامی مسئله ارتباط با آمریکا مطرح بوده اما در این زمینه یک نگاه‌ افراطی و تفریطی وجود دارد.

وی با بیان اینکه در نگاه جاهلی، قدرت و ثروت سبب عزت می‌شود، گفت: در دوران شاه کوچک‌ترین سیاست‌های این کشور نیز توسط خارجی‌ها تصمیم‌گیری می‌شد و ما معتقدیم که عزت به ارزش‌های انسانی بوده و رابطه با آمریکا اصالت ندارد.

حجت‌الاسلام خمینی با بیان اینکه در بحث ارتباط با آمریکا معیار ما ارزش‌ها و احکام اسلامی است، گفت: اگر حکم به ایستادگی باشد در این زمینه ما جنگ بدر و احد را داریم.

وی مسئله ارزش را از جمله اموری دانست که توسط پیامبر (ص) احیا شد، بیان کرد: در میان جاهلیت، ارزش به مال بود و این مهم در سیره تربیتی پیامبر (ص) کار توام به علم بوده است.

یادگار امام خمینی (ره) با بیان اینکه این اتفاق، جامعه مصرف‌گرا را به جامعه کاری و تولیدگرا تبدیل کرد، گفت: مسئله بیکاری و مصرف‌گرایی از مشکلات امروز جامعه بوده که ناشی از نوع زندگی است.

وی اضافه کرد: دولت باید فضای کار را در جامعه ایجاد کرده و ما نیز وظیفه داریم از فرهنگ مصرف‌گرایی فاصله بگیریم.

حجت‌الاسلام خمینی با بیان اینکه شکی نیست که وضعیت اقتصادی امروز ما از دوران جنگ بهتر است، افزود: میزان رضایت‌مندی زندگی مردم در دوران جنگ بهتر از امروز است.

وی از دیگر مسائل اصلاحی پیامبر (ص) را مسئله فقر دانست و گفت: فرهنگ اسلامی بی‌نیازی را در اتکال به خداوند متعال دانسته و عزت را نه به مال بلکه به تبعیت از اسلام می‌داند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب