سرویس: گروه شهرستانی
کد خبر: 5470
|
13:46 - 1392/10/24
نسخه چاپی

مدیر کل گمرک استان ایلام خبر داد

صدور روزانه بیش از 50 کامیون کاشی به عراق

صدور روزانه بیش از 50 کامیون کاشی به عراق
مدیر کل گمرک استان ایلام امروز از صدور روزانه بیش از 50 کامیون کاشی و سرامیک به عراق از طریق مرز بن المللی مهران خبر داد.

به گزارش ایلام فردا،خلیل حیدری امروز در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: در طی 9 ماهه گذشته سالجاری بیش از 23 میلیون دلار کاشی و سرامیک از طریق مرز مهران  به عراق صادر شده است.
وی ، کیفیت محصولات کاشی و سرامیک صادراتی را که در استانهای اصفهان و یزد تولید و جهت عرضه و فروش به مرز بین المللی مهران منتقل می شود را در نوع خود کو نظیر دانست.
مدیر کل گمرک استان ایلام ادامه داد: با توجه به برنامه ریزی ها ، مدیریت و ساماندهی های صورت گرفته ، گمرک مهران یکی از بهترین گمرکات سطح کشور در بحث صادرات کالا معرفی شده است و روزانه به طور میانگین بیش از 500 دستگاه انواع کامیون ، کامیونت و تریلر کالا در بازارچه مرزی مهران تخلیه و به مقصد کشور همسایه(عراق) بارگیری و صادر می شود.
وی افزود: روزانه حدود 50 دستگاه کامیون کاشی صادراتی به مقصد عراق وارد بازارچه مرزی مهران می شود.
خروجی بین‌المللی و تجاری مهران در 90 کیلومتری جنوب شهر ایلام قرار دارد و از نظر نزدیکی و امن بودن یکی از کانون های مهم در بخش تردد مسافر و تجارت انواع کالا به شمار می رود.
این مرز پس از فروپاشی رژیم سابق عراق در سال 82 دوباره بازگشایی شده و اکنون مورد استقبال زوار و تجار دو کشور ایران اسلامی و عراق قرار گرفته است.

 

 

 

 

آوای مهران

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب