سرویس: گروه شهرستانی
کد خبر: 3136
|
20:10 - 1392/04/27
نسخه چاپی

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبدانان خبر داد/

خطر افزایش سرطان در نان های حاوی ماده بلانکیت

خطر افزایش سرطان در نان های حاوی ماده بلانکیت
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبدانان از خطر افزایش سرطان در نان های حاوی ماده بلانکیت خبر داد.

به گزارش ایلام فردا،مازیار طهماسبی رییس شبکه بهداشت و درمان آبدانان در جلسه شواری سلامت این شهرستان، به استفاده برخی نانوایی‌های سطح شهر از افزودنی‌های غیر مجاز اشاره کرد و افزود: برخی نانوایی‌ها برای کش آمدن و رنگ جلاء نان، از ماده "بلانکیت" یا جوهر قند استفاده می‌کنند که ماده‌ای غیرمجاز و دارای تبعات جبران ناپذیری است.

وی ادامه داد: بلانکیت یا جوهرقند با نام شیمیاییNa2S2O4  ماده‌ای برای رنگ دادن نبات و قند است که استفاده از آن در خمیر نان زمینه‌ساز سرطان‌های گوارشی و دیابت است.

رییس شبکه بهداشت و درمان آبدانان با بیان اینکه این ماده در اثر حرارت، گاز So2 را تولید می‌کند که برای سلامت افراد به شدت مضر و استفاده از آن در برخی نانوایی‌ها  بازی کردن با سلامت مردم است.

طهماسبی با اشاره به نبود دستگاه مناسب در سطح شهرستان و استان که وجود این ماده در خمیر نان را اثبات کند، یادآور شد: طبق گزارشات رسیده، تعداد 5 نانوایی در سطح آبدانان از این ماده استفاده می‌کنند و موجب نارضایتی مردم شده است که برخورد جدی مسوولین و جلوگیری از فزونی استفاده از این ماده در نانوایی‌ها را می‌طلبد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد