سرویس: استان ایلام
کد خبر: 21780
|
08:25 - 1395/04/30
نسخه چاپی

گزارش ایلام بیدار از رسوایی های مالی دولت یازدهم؛

کلید فیش های نجومی به شبکه بزرگ فساد بانکی رسید

کلید فیش های نجومی به شبکه بزرگ فساد بانکی رسید
رسوایی های پی در پی مالی دولت یازدهم از فیش های نجومی به شبکه بزرگ فساد بانکی رسیده است.

گروه اقتصادی ایلام بیدار:: یک و نیم سال از عمر دولت یازدهم نگذشته بود که از 12 هزار میلیارد تومان فساد بانکی در یکی از بانک‎های کشور که اتفاقا از بانک‎های به تازگی خصوصی شده بوده و پیوند ویژه‎ای با محافل خاص قدرت و ثروت داشته رونمایی شد، این خبر برای سیستم بانکی و اقتصادی کشور خوشایند نبود.

فساد مالی در این مدت از عمر دولت در هفته های گذشته به اوج خود رسید و بسیاری از مدارک و اسناد مربوط به فیش های برخیب مدیران بالادست از طریق برخی رسانه ها منتشر شد؛ موضوعی که به شدت تحت تأثیر قرار گرفت و دست به دست در شبکه های اجتماعی پخش شد.

همین موضوع و انتشار این ارقام فیش های نجومی توسط مدیران دولتی باعث ایجاد حساسیت هایی در جامعه شد و تاکنون نیز این بحث به یکی پس اتز دیگری در ادارات دولتی و حتی غیردولتی در حال نمایان شدن است.

نگرانی معاندین نظام از فساد در دولت!

این موشوع تا آنجا پیش رفت که شبکه های خارجی به تحلیل این موضوع پرداخته اند و آن را بزرگترین خطر برای دولت روحانی تلقی کرده اند؛ بعد از انتشار اخباری مبنی بر فیش های نجومی برخی از کارمندان بیمه و بانک مرکزی در رسانه‌ها، رسانه‌های اپوزیسیون نیز نسبت به فیش‌های نجومی واکنش نشان دادند.

در همین راستا سایت کلمه با انتقاد از حقوق های نجومی برخی از مسئولین در دولت یازدهم تحلیلی ارائه داده و نوشته است: ماجرای فیش‌های حقوقی روشن کرد که شماری از اصلاح طلبان به طمع جبران عقب‌ماندگی هشت ساله، برای پر کردن جیب شان از پول های بادآورده به میدان آمده‌اند و بس.

سایت اپوزیسیون کلمه به تأثیر افشای فیش های حقوقی نجومی بر انتخابات ریاست جمهوری 96 پرداخته و عنوان کرده است: «این ماجرا همین‌قدر هم برای بزنگاه انتخابات ۹۶ کافیست!»

کلمه در ادامه به مسیر مقابله با فساد از سوی دولت یازدهم و افشاگری های این دولت علیه دولت قبلی پرداخته و اظهار کرده است:«دولت اگر در مبارزه با فساد مصمم است، چه بهتر که کار را از زیرمجموعه خودش و قوه مجریه شروع کند»

این رسانه معاند نظام که در برابر فیش های نجومی اصلاح طلبان نتوانست سکوت کند در جایی دیگر نوشته است:«مطمئنا امثال آقای صفدر حسینی در هیچ مقطعی پاسخگوی افکار عمومیِ به خشم آمده نخواهد بود، اساسا پاسخگویی در منظومه فکری‌شان جایی ندارد»

ابهام معنادار رفتار دولت در قبال فیش های نجومی/ روحانی به جای پذیرش فساد پاسکاری می کند

اما در این میان بنا بر گفته مقامات قضایی دولت توجهی به تذکرات آنان درباره فیش های نجومی نکرده و این نشان می دهد دولت با دید باز پذیرای این فساد بوده که باعث ابهاماتی در جامعه شده است؛ قاضی سراج در گزارش خود عنوان کرد که تذکرات لازم از سوی سازمان بازرسی کل کشور در مورد مدیران‌عامل پیشین و فعلی بانک رفاه و همچنین مدیرعامل فعلی بانک مهر ایرانیان به دولت داده شده بود که متأسفانه به آنها توجهی نشد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: ما پیش از این به دولت گفته بودیم که مدیران عامل فعلی بانک‌های رفاه و مهر ایرانیان در هیأت مدیره عضو بوده و حقوق‌های کلان دریافت می‌‌کردند؛ وی همچنین ضمن گله‌مندی از کمیسیون‌های تخصصی مجلس عنوان کرد که گزارشات سازمان بازرسی در مورد حقوق‌های کلان از سوی کمیسیون‌های تخصصی مجلس مورد کم‌توجهی واقع شده است.

حسن روحانی، رئیس جمهور اما این روزها در سفرهای استانی خود به دنبال سرپوش گذاشتن به این رفتار زیرمجموعه خود است و مرتب مقصر را عوامل نظارت معرفی می کند اگر چه نباید از این مهم غافل بود اما اینکه آنان مسئول این حرکات شوند تنها یک بازی است و روحانی باید در ابتدا با عومال خود برخوردهای لازم و کافی را داشته باشد.

از فیش های نجومی به شبکه بزرگ فساد بانکی

اما دیری نپایید که پس از مدت‌ها کار شناسایی و اطلاعاتی یک شبکه فساد بانکی پس از فیش های نجومی در کشور کشف شده که رستگار، مدیرعامل معزول بانک ملت یکی از اعضای این باند است؛ مدیرعامل معزول بانک ملت و معاون بین‌الملل رستگار، سرخه نیز با دستور مراجع قضایی بازداشت شد.

کشف این شبکه بزرگ فساد بانکی در حالی است که در طی هفته های گذشته رسوایی های فیش های نجومی یکی پس از دیگری در حال نمایان شده بوده و حتی در این روزها نیز ادامه داشته است و این از رسوایی های مالی پی در پی دولت یازدهم حکایت دارد.

 

انتهای پیام/س

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد