به گزارشايلام بيدار، مدیر کل دامپزشکی ایلام از تشکیل و تجهیز 24 اکیپ ثابت و سیار در جهت کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه مبارک رمضان خبر داد.
دکتر وهاب پیرانی اظهار کرد: با توجه به افزایش مصرف فرآورده های دامی و به منظور تامین بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در قالب 24 اکیپ ثابت و سیار متشکل از کارشناسان اداره کل دامپزشکی در سطح استان اجرا می شود.
وی با اشاره به وظیفه اداره کل دامپزشکی در تامین امنیت غذایی از تولید تا مصرف تاکید کرد: در ماه مبارک رمضان امسال نیز همانند سال گذشته همه مراکز عرضه فرآورده های خام دامی از قبیل قصابی ها، مرغ فروشی ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه ها، کارگاه های فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی هتل ها و رستوران ها را در تمام نقاط سطح استان تحت کنترل و نظارت ویژه قرار داده و به طور مداوم بازرسی خواهند شد و با اجرای این طرح از هر گونه تخلف بهداشتی جلوگیری به عمل می آید.
وی افزود: هم استانی های ما مطمئن باشند که هیچ گونه تخلف بهداشتی از چشمان تیز بین خدمت گذاران شان در اداره کل دامپزشکی پنهان نخواهد ماند.
دکتر پیرانی از مردم خواست تا فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظر دامپزشکی تهیه و هنگام خرید فرآورده های خام دامی تازه و منجمد دقت لازم را داشته باشند و حتما به تاریخ تولید و بسته بندی آنها توجه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق تلفن های 1512 و 33335150 و 33337599 به اداره کل دامپزشکی استان اطلاع تا برخورد قانونی و لازم با متخلفان صورت پذیرد.
انتهای پیام/س
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد