به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از خواندنیها، دونات کدو تنبل پخته نرم، مرطوب، ادویه دار و راهی کاملاً آسان برای لذت بردن سریع از طعم های پاییزی است. برای ظاهری کلاسیک با رنگ سفید لعاب بزنید، یا نکات من را دنبال کنید تا آنها را شبیه کدو تنبل های جشن کنید!
طرز تهیه دونات کدوحلوایی پخته شده :
دونات های ادویه دار کدوحلوایی با روکش ساده شکر که می تواند ساده یا تزئینی باشد.
مواد لازم برای تهیه دونات :
آرد کامل گندم | ۱۴۳ گرم (۱ پیمانه) |
شکر قهوه ای | ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه فشرده) |
نمک | ۱/۲ قاشق چایخوری |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
آل اسپایس (ادویه مخلوط) | ۱/۲ قاشق چایخوری |
جوز هندی آسیاب شده | ۱/۲ قاشق چایخوری |
زنجبیل آسیاب شده | ۱/۲ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
تخم مرغ بزرگ | ۱ عدد |
روغن کانولا | ۵۵ میلی لیتر (۲ اونس یا ۱/۴ پیمانه) |
پوره کدوحلوایی | ۱۶۹ گرم (۶ اونس یا ۲/۳ پیمانه) |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
شیر | ۲ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای روکش :
پودر شکر | ۲۶۰ گرم (۲ پیمانه) |
عصاره وانیل | ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری |
شیر | ۲ قاشق غذاخوری (ممکن است تا ۲ و ۱/۲ قاشق نیاز شود) |
رنگ خوراکی نارنجی | ۶ قطره (اختیاری برای طرح کدو) |
رنگ خوراکی قرمز | ۲ قطره (اختیاری برای طرح کدو) |
مارزیپان | ۳۰ گرم (۱/۸ پیمانه) |
طرز تهیه دونات کدوحلوایی :
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم کنید و قالب دونات را چرب کنید. مواد لازم را آماده کنید.
آرد، بکینگ پودر، نمک و ادویه ها را در یک کاسه مخلوط کرده و با همزن دستی ترکیب کنید.
در کاسه ای دیگر، پوره کدوحلوایی، تخم مرغ، شیر، روغن و عصاره وانیل را مخلوط کنید تا یکدست شود.
مواد خشک و مرطوب را با هم ترکیب کنید تا خمیری نرم به دست آید.
خمیر را در قالب آماده شده بریزید و به مدت ۱۱-۱۲ دقیقه بپزید. دونات ها باید با لمس سبک بازگردند یا خلال دندانی که داخلشان فرو می برید، تمیز بیرون بیاید.
دونات ها را بلافاصله روی توری خنک کننده برگردانید.
اگر قالب شما فقط برای ۶ دونات مناسب است، این مراحل را تکرار کنید.
طرز تهیه روکش ساده :
پودر شکر، شیر و عصاره وانیل را در کاسه ای مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
دونات های کاملاً خنک شده را در روکش فرو ببرید یا با قاشق روی آن ها بریزید و روی توری قرار دهید تا خشک شوند.
تزئین به شکل کدو :
روکش را طبق دستور بالا آماده کنید و رنگ های خوراکی را نیز به آن اضافه کنید.
دونات ها را در روکش فرو ببرید یا با قاشق روی آن بریزید.
مارزیپان را به ۸ ساقه بلند برای پیچک و ۸ مثلث کوچک برای ساقه ها شکل دهید.
ساقه ها و پیچک ها را با رنگ خوراکی پودر شده یا مایع رنگ آمیزی کنید.
ساقه ها را در قسمت بالای دونات ها فرو کنید و پیچک ها را نزدیک ساقه بچرخانید. بگذارید همه چیز خشک شود.
نکاتی برای تهیه دونات کدو حلوایی :
• ممکن است برای روکش تا ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری شیر نیاز داشته باشید، اما نباید بیش از حد رقیق شود، زیرا از روی دونات ها می ریزد.
• مارزیپان سریع خشک می شود؛ آن را رول کرده و در یخچال نگهداری کنید یا هر بار برای یک دونات آماده کنید.
مارزیپان ماده ای شیرین و خمیری از بادام آسیاب شده و شکر یا عسل تهیه می شود و اغلب برای تزئین کیک ها و شیرینی ها، یا به عنوان پایه ای برای ساخت مجسمه های خوراکی استفاده می شود. گاهی به آن خمیر بادام نیز گفته می شود.
• می توانید آن را به شکل کدو حلوایی تزیین نکنید و به شکل دلخواه خود تزیین کنید.
با این دستور ساده و جذاب، می توانید دونات های خوشمزه ای تهیه کنید که نه تنها طعمی بی نظیر دارند، بلکه با تزئینات زیبا و خلاقانه به شکلی خاص و منحصربه فرد در جشن های پاییزی و هالووین می درخشند. از تهیه این دسر لذت ببرید و لحظات شادی را با عزیزانتان به اشتراک بگذارید.
انتهای خبر/م