به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از مجله آشپزی، سوپ گنوکی مرغ خامهای دارای آبگوشت غلیظ و غنی با هویج رنده شده، کرفس، اسفناج خرد شده و گنوکی است. این مزه بی نظیر است.
طرز پخت سوپ گنوکی مرغ خامهای:
شما بچهها عاشق آبگوشت خامهای و غنی خواهید شد. با مقدار مناسبی از چاشنیها طعمدار شده است و حتی یکی از گیاهان مورد علاقه من در داخل آن وجود دارد. آویشن مرغ و گنوکی اضافه شده بسیار دلچسب هستند. وقتی به تازگی هویج، کرفس و اسفناج رنده شده اضافه کنید، این سوپ پر از طعم است! این را در لیست سوپهایی که باید امتحان کنید قرار دهید! پشیمان نخواهید شد.
این سوپ گنوکی مرغ در هر لقمهای پر از طعم است. ترکیب سبزیجات، آب گوشت خامهای و گنوکی به این سوپ پنج ستاره میدهد. درست کردن آن ساده است و بسیار خوشمزه است!
مواد لازم :
کره | 3 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده | 1 فنجان |
کرفس خرد شده | 1/2 فنجان |
سیر خرد شده | 2 حبه |
آرد همه منظوره | 1/4 فنجان |
ترکیب مساوی شیر و خامه | پیمانه نصف نصف |
آب مرغ | 1 قوطی برای یک سوپ رقیق تر از 2 قوطی استفاده کنید |
آویشن تازه | 1 قاشق غذاخوری |
هویج رنده شده | 1 فنجان |
برگ اسفناج تازه خرد شده | 1 فنجان |
سینه مرغ پخته شده خرد شده | 1 فنجان |
گنوکی | 1 بسته 16 اونس |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه گنوکی: چگونه گنوچی درست کنیم:
گنوچی از سیبزمینی، آرد و تخممرغ تهیه میشود. این ترکیب شاید عجیب به نظر برسد که هرگز به ذهنم نمیرسید، اما خوشحالم که کسی آن را ابداع کرده است! هرچند تهیهٔ گنوچی از ابتدا زمان بر است، اما درست کردن آن میتواند بسیار سرگرم کننده باشد!
وقتی حال و حوصله داشته باشم و وقت کافی پیدا کنم، از درست کردنش لذت میبرم. البته گنوچیهای آمادهٔ فروشگاهی هم بسیار خوشمزه هستند! اگر قصد دارید گنوچی را از ابتدا درست کنید، اینجا دستور کاملش آمده است:
سیبزمینیها را بجوشانید:یک قابلمهٔ بزرگ را پر از آب نمکدار کنید و به جوش بیاورید. سیبزمینیها را پوست بگیرید و داخل قابلمه بیندازید. پس از پخت، سیبزمینیها را خارج کنید و آنها را پوره کنید.
ترکیب مواد:یک فنجان سیبزمینی پوره شده، آرد و تخممرغ را در یک کاسهٔ بزرگ مخلوط کنید. مواد را ورز دهید تا خمیر به شکل یک توپ دربیاید.
پخت گنوچی:یک قابلمهٔ بزرگ را پر از آب کم نمک کنید و بجوشانید. گنوچیها را داخل آب بیندازید و بگذارید سه تا پنج دقیقه بپزند یا تا زمانی که گنوچیها به سطح آب بیایند؛ سپس آبکش کرده و سرو کنید.
طرز تهیه سوپ گنوکی مرغ خامهای:
در یک قابلمه بزرگ کره و روغن زیتون را اضافه کنید. پیاز، کرفس و سیر را روی حرارت متوسط زیاد تفت دهید تا نرم شوند. آرد را اضافه کرده تا یک دقیقه دیگر تفت دهید.
نیم و نیم و آب مرغ را کمکم اضافه کنید و هم بزنید تا شروع به غلیظ شدن کند. آویشن، هویج، اسفناج، مرغ و گنوکی را اضافه کنید. حدود پنج دقیقه یا تا زمانی که گنوکی پخته و سوپ غلیظ شود بجوشانید. (اگر سوپ رقیقتری میخواهید، یک قوطی دیگر آب مرغ اضافه کنید.) نمک و فلفل برای طعم دادن و بلافاصله سرو کنید.
نکاتی برای بهترین سوپ گنوچی مرغ:
گنوچی:اگر میتوانید گنوچیهای کوچک پیدا کنید (خودتان آنها را کوچک درست کنید)، آنها اندازهٔ ایدهآلی برای سوپ هستند.
سس:اجازه ندهید سس بیش از حد داغ شود، چون ممکن است جدا شود. برای جلوگیری از این اتفاق، سس را مرتب هم بزنید.
اسفناج:برای بهترین نتیجه از اسفناج تازه استفاده کنید. اسفناج یخزده در طولانی مدت داخل سوپ حالت له شده پیدا میکند.
سبزیجات:سبزیجات را به صورت ریز و هم اندازه خرد کنید تا همه با هم به طور یکنواخت پخته شوند.
تغییرات:
جایگزین برای گنوچی:یک جایگزین عالی پاستا است. پاستاهای کوچک مثل صدفی یا اورزو و حتی برنج گزینههای مناسبی برای این سوپ هستند.
پروتئین:به جای مرغ میتوانید از سوسیس ایتالیایی استفاده کنید. ابتدا سوسیس را سرخ کنید و سپس به سوپ اضافه کنید.
سبزیجات:میتوانید سبزیجات بیشتری مثل نخودفرنگی، کدو سبز یا مارچوبه به سوپ اضافه کنید.
سوپ غلیظتر:با اضافه کردن مقداری خامه بیشتر، سوپ را غنیتر و غلیظتر کنید.
مرغ:برای صرفهجویی در زمان، میتوانید از مرغ پخته و ریش ریش شدهٔ آماده استفاده کنید.
تغییرات برای پخت با آرام پز :
از مرغ پخته و خرد شده استفاده کنید. سبزیجات و سیر را کمی تفت دهید و سپس به همراه مرغ در کف آرام پز بریزید. مایعات و دیگر مواد (به جز گنوچی، خامه و اسفناج) را اضافه کنید. بگذارید به مدت سه تا چهار ساعت روی حالت کم بپزد. در ساعت آخر گنوچی را اضافه کنید. پیش از سرو، خامه و اسفناج را اضافه کرده و هم بزنید. اسفناج به سرعت نرم می شود. سرو کنید.
چگونه سوپ گنوچی مرغ را نگهداری کنیم:
متأسفانه این سوپ برای فریز کردن مناسب نیست، اما دوباره گرم کردن آن بسیار آسان است. سوپ را روی اجاق گاز با حرارت کم و به آرامی هم بزنید تا از جدا شدن مواد جلوگیری شود.
فریز کردن:به دلیل وجود لبنیات و گنوچی در این سوپ، نمی توان آن را فریز کرد. گنوچی نرم و خمیرگونه می شود و مخلوط لبنیات از هم جدا خواهد شد.
نگهداری:اگر قصد دارید مقدار زیادی سوپ برای روزهای بعد داشته باشید، می توانید گنوچی را جداگانه بپزید و به هر وعده اضافه کنید.
انتهای خبر/م