ایلام بیدار13:32 - 1403/09/03
غرب خطای محاسباتی انجام داده است؛

قطعنامه‌ای برای جبران شکست‌های غرب

در حالی شورای حکام به تصویب قطعنامه علیه فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران پرداخته است که این تقابل در پی باز کردن جبهه جدید پس از شکست مفتضحانه در نبرد با جبهه مقاومت است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،  به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ اوایل هفته گذشته بود که رسانه‌ها از سفر رافائل گروسی رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به کشورمان خبر دادند.

 چند هفته قبل از انجام این سفر سخنگوی وزارت خارجی از انجام این سفر برای پیگیری گفتگوهای سازنده بین جمهوری اسلامی و آژانس خبر داده بود بااین‌حال اما این سفر دستاورد مطلوبی برای جمهوری اسلامی ایران به دنبال نداشت؛ زیرا تنها چند روز پس از آن قطعنامه ضدایرانی شورای حکام علیه کشورمان به تصویب رسید. قطعنامه‌ای که نشان داد غرب به دنبال شکست در رویارویی با جبهه مقاومت و هم متحدانش و از سوی دیگر دستاورد تقریباً هیچ از جنگ اوکراین به دنبال طراحی جبهه‌ای جدید است.

 گروسی پس از سفر به ایران در اظهاراتی مطبوعاتی عنوان کرد: طی جلسات سطح بالا بین آژانس و ایران در تهران، امکان عدم گسترش ذخایر اورانیوم غنی شده تا ۶۰ درصد توسط ایران، از جمله اقدامات راستی‌آزمایی فنی لازم برای آژانس مورد بررسی قرار گرفت و ایران اجرای اقدامات مقدماتی را باهدف توقف افزایش ذخایر اورانیوم غنی شده تا ۶۰ درصد را آغاز کرده است.

 او در بخش دیگری از گزارش خود درباره ادعای رژیم صهیونیستی نسبت به پارچین هم گفت که آژانس این مکان را به‌عنوان تأسیسات هسته‌ای در نظر نمی‌گیرد؛ زیرا هیچ نشانه‌ای ندارید که موید وجود مواد هسته‌ای در این مکان باشد.

 مخالفتروسیهوچینباقطعنامهضدایرانی

 باوجود گزارش رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اما شورای حکام اقدام به صدور قطعنامه علیه برنامه هسته‌ای ایران کرد.

 شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بیانیه ضدایرانی خود بدون توجه به همکاری‌های ایران با آژانس اعلام کرد: ایران برای حل مسائل ادعایی پادمانی اقدامات ضروری و فکری انجام دهد.

 این قطعنامه که به نظر می‌رسد تنها به طرح ادعاهای سیاسی دروغین رژیم صهیونیستی درباره فعالیت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران پرداخته است از مقامات کشورمان خواست تا درباره منشأ ذرات اورانیوم به آژانس توضیح داده و مکان فعلی مواد هسته‌ای را گزارش دهد.

 پیش‌نویس این قطعنامه که از سوی سه کشور اروپایی و آمریکا تهیه شده بود با ۱۹ رأی موافق، ۱۲ رأی ممتنع و مخالفت روسیه، چین و بورکینافاسو به تصویب رسید.

 پاسخقاطعایرانبهاقدامسیاسیشورایحکام

 صدور قطعنامه ناموجه شورای حکام علیه جمهوری اسلامی ایران اما واکنش مقامات دیپلماتیک کشورمان را به دنبال داشت.

 وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی در بیانیه‌ای تأکید کردند: این رویکرد سیاست‌زده، غیرواقع‌بینانه و مخرب، فضای مثبت ایجاد شده را مخدوش می‌کند. چنین اقدامی آن هم در زمانی که ایران و آژانس در مسیر تعامل سازنده قرار داشتند بار دیگر ثابت کرد سه کشور اروپایی و آمریکا در ادعای خود مبنی بر حفظ اعتبار آژانس صداقت ندارند و موضوع هسته‌ای ایران صرفاً دست آویزی برای پیش برد اهداف نامشروع آنهاست.

 هم‌زمان با انتشار این بیانیه رئیس سازمان انرژی اتمی نیز دستور انجام اقدامات مؤثر از جمله راه‌اندازی مجموعه معتنابهی از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته از انواع مختلف را صادر کرد.

 ایرانهستهخطرناک‌ترازایرانموشکی

 این اقدام شورای حکام اما بدون شک در شرایطی صورت گرفت که آمریکا و متحدانش در باتلاق مواجهه با جبهه مقاومت نتوانستند دستاوردی به دنبال داشته باشند، دستاوردی که دست‌کم مانع از بی حیثیتی غرب و عامل دست‌نشانده آنها در غرب آسیا یعنی رژیم جعلی صهیونیستی باشد.

 امروز پس از گذشت بیش از یک سال از کشتار وحشیانه مردم غزه و پس از آن بمباران و کشتار و آوارگی مردم جنوب لبنان، غرب در پی آن است که برای تطهیر چهره خون‌آشام خود توجیهی از نسل‌کشی در غرب آسیا ارائه کند و در این میان چه دستاویزی بهتر از فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران می‌تواند باشد.

 آنچه مسلم است؛ اما قانون اقدام راهبردی برنامه هسته‌ای به‌خوبی مسیر را برای ادامه فعالیت‌های هسته‌ای کشور باز خواهد کرد مسیری که شاید بیش‌ازپیش برای دنیای غرب نگران‌کننده و دلهره‌آور باشد چرا که ایران هسته‌ای به‌مراتب خطرناک‌تر از ایران موشکی خواهد بود و این خطای استراتژیک غرب در تقابل با جمهوری اسلامی ایران می‌تواند تبعات جبران‌ناپذیری را برای آمریکا، اروپا و متحدان منطقه‌ای آنها به دنبال داشته باشد.

 

انتهای خبر/م