به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، جلال یوسفی شامگاه امروز در نشست برنامهریزی برای اجرای کشاورزی حفاظتی اظهار کرد: در راستای اجرای برنامههای ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی امسال بر توسعه کشاورزی حفاظتی در شهرستان تمرکز بیشتری خواهیم کرد.
وی حفاظت از خاک در برابر فرسایش آبی و بادی، افزایش مواد آلی خاک، مدیریت منابع آب، کاهش مصرف سوخت، کاهش هزینههای کاشت، کنترل ریزگردها و... را از مزایای کشاورزی حفاظتی برشمرد و افزود: نگاه ما باید به خاک و مدیریت اقتصادی خاک بهعنوان یک سرمایه و دارایی باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهلران خاطرنشان کرد: تأمین توسعه ماشینآلات و ادوات مناسب کشاورزی حفاظتی نظیر خاکورزهای مرکب، ماشینهای کشت مستقیم، انواع چیزلها از ضروریات است که اعتبارات لازم در این خصوص برای کشاورزان نیز فراهم شده است.
یوسفی یادآور شد: این شهرستان با دارابودن ۱۰۳ هزار هکتار اراضی قابل کشت بهعنوان قطب تولید انواع محصولات کشاورزی در استان شناخته میشود که با بهرهگیری و اجرای طرح کشاورزی حفاظتی میتوانیم به حفظ خاک و منابع آبی کمک شایانی کنیم.
در این نشست با پیشنهاد مدیریت شهرستان و اعلام نظر اعضا، با توجه به اهمیت موضوع، کارگروه تخصصی برای پیشبرد اهداف برنامهریزی شده تشکیل شد که بهصورت روزانه کار نظارت و اجرا بر گسترش کشت حفاظتی را تا پایان فصل کاشت پاییزه در اولویت قرار دهند.
انتهای خبر/ر