ایلام بیدار10:21 - 1403/07/22
رژیم صهیونیستی در باتلاق قرار دارد؛

آمادگی جبهه مقاومت برای نبرد با صهیونیست‌ها

اگرچه رژیم صهیونیستی مدعی شده که عملیات وعده صادق ۲ را پاسخ خواهد داد؛ اما ترس از یک جنگ فرسایشی با جبهه مقاومت تل‌آویو را نسبت به هرگونه تجاوز نظامی به ایران دچار تردید کرده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ایلام بیدار ، به نقل ازشبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ پس از انجام عملیات وعده صادق ۲ از سوی جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اقدامات جنایت‌کارانه رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن اسماعیل هنیه در تهران و پس از آن شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان و سردار عباس نیل‌فروشان، موضوع پاسخ تل‌آویو به تهران، طی هفته‌های اخیر به کانون توجه رسانه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تبدیل شد.

 جمهوری اسلامی ایران در حالی در تاریخ ۱۰ مهر عملیات وعده صادق ۲ را علیه مواضع مهم رژیم صهیونیستی انجام داد که علاوه بر رسانه‌های عبری، برخی مقامات ارتش رژیم صهیونیستی و سیاستمداران آن نیز بر ضربات مهلک ایران به اسرائیل اذعان کردند این اظهارات شکننده بودن دیوار دفاعی صهیونیست‌ها را علنی کرد.

 رژیم صهیونیستی اعلام کرد که حتماً نسبت به این اقدام پاسخ خواهد داد و مقامات کاخ سفید نیز در اظهارات مختلف پاسخ تل‌آویو به حمله هوایی تهران را حق رژیم صهیونیستی اعلام کردند

 از سوی رسانه‌های غربی مدعی شدند که سران آمریکایی و رژیم صهیونیستی در حال رایزنی برای تعیین نحوه و چگونگی این واکنش هستند با این حال اما در سوی دیگر ماجرا، برخی سیاستمداران غربی نسبت به تبعات واکنش تل‌آویو به حمله هوایی جمهوری اسلامی ایران، هشدار دادند.

 روزنامه عبری زبان هاآرتص در گزارشی به نقل از مقامات اطلاعاتی رژیم صهیونیستی اذعان کرد: ایالات متحده هشدار شدیدی را به اسرائیل نسبت به حمله تلافی‌جویانه برای عملیات موشکی ایران داده است. رژیم صهیونیستی باید دست از حملات تلافی‌جویانه بردارد و از آن‌ها دور بماند، البته نه صرفاً به خاطر هشدار و اعتراض طرف آمریکایی، بلکه ایران توان نظامی یک جنگ بسیار طولانی را دارد و اسرائیل در برابر آن آسیب‌پذیر است.

 این اظهارات به خوبی نشان‌دهنده ضعف رژیم صهیونیستی در ورود به جنگ طولانی مدت است. ساختار شکننده نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی موضوعی است که می‌تواند در میانه راه جنگ زمینه‌ساز خستگی جدی نظامیان اسرائیلی و شهرک‌نشینان صهیونیستی را به دنبال داشته باشد در سوی دیگر ماجرا اما جمهوری اسلامی ایران با داشتن سابقه جنگ ۸ساله با رژیم بعث عراق نشان داده است که روحیه مقاومت و ایستادگی مانع از خستگی و عقب‌نشینی آنها در میانه جنگ احتمالی خواهد بود.

شکست رژیم صهیونیستی در جنگ فرسایشی با جبهه مقاومت

 به نظر می‌رسد ایالات متحده آمریکا و سگ دست‌نشانده آنها در منطقه به این مهم اذعان دارند که ورود به جنگ با ایران، حاصلی جز تبدیل شدن آن به یک جنگ فرسایشی و ناتوانی صهیونیست‌ها در میانه راه ندارد.

 به طوری که به نظر می‌رسد آمادگی ایران برای جنگیدن از یک سو و مواضع قاطعانه علنی و پیغام و پسغام‌های پشت پرده، از سو دیگر، رژیم صهیونیستی را به این نتیجه رسانده که اگر به تأسیسات نفتی ایران حمله کند، تنگه هرمز بسته می‌شود و اگر به تأسیسات هسته‌ای حمله کند، تهران از ان پی تی خارج خواهد شد.

 از سوی دیگر اگر حملاتش تل‌آویو متوجه مقرهای نظامی و اطلاعاتی ایران شود، بدون شک هزار موشک بالستیک از سوی ایران برای این دور از درگیری آماده شده است که می‌تواند زیرساخت‌های صنعتی و انرژی سرزمین‌های اشغالی را مورد هدف جدی قرار دهد.

 این در حالی است که صهیونیست‌ها در جنگ یک‌ساله با غزه پس از عملیات طوفان الاقصی نه تنها دستاوردی به ارمغان نیاوردند؛ بلکه با مشکلات جدی داخلی مواجه شده است.

 مطالبه و فشار افکار عمومی شهرک‌نشینان برای پیگیری وضعیت اسرای جنگ ۷ اکتبر، مهاجر معکوس از سرزمین‌های اشغالی و احساس ناامنی از سوی شهرک‌نشینان، کمبود نیروی نظامی برای جنگ زمینی همه‌وهمه از موضوعاتی است که رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرده است.

 اگرچه رسانه‌های عربی از بیانیه رژیم صهیونیستی مبنی بر لغو مرخصی سربازان و افسران واحدهای رزمی خبر دادند؛ اما صهیونیست‌ها نسبت به هرگونه تجاوز به جمهوری اسلامی ایران در تردید جدی به سر می‌برند.

 آنچه مسلم است، صهیونیست‌ها تاب جنگ طولانی مدت با جبهه مقاومت را نخواهند داشت این در حالی است که جبهه مقاومت و ایران به عنوان اصلی‌ترین حامی آن برای نبرد طولانی با رژیم صهیونیستی از آمادگی کامل برخوردار است.

رژیم صهیونیستی به دنبال برون‌رفت از گرداب جنگ

 ولی اسماعیلی، کارشناس مسائل سیاسی در این باره در گفتگو با دانا عنوان کرد: رژیم صهیونیستی در حال حاضر با چندین جبهه درگیر جنگ است، مقاومت عراق، انصارالله یمن، حزب‌الله لبنان و گردان‌های القسام از این رو به دنبال برون‌رفت از گرداب خودساخته‌ای است که در طول یک سال گذشته درست کرده است.

 وی این را هم گفت که اخبار پشت پرده حاکی از این است که کابینه صهیونیستی به شدت به دنبال راهبرد دست‌یابی به آتش‌بس است چرا که می‌داند واردشدن به جنگ با ایران ریسک بالایی را برای آنها به دنبال خواهد داشت و ایران می‌تواند با در اختیار داشتن تنگه‌های مهم در منطقه فشار مضاعفی را به رژیم صهیونیستی در منطقه وارد کند.

 آنچه مسلم است، جمهوری اسلامی ایران در طول چند دهه گذشته توانمندی‌های موشکی خود را ارتقا داده است و برای افزایش قدرت بازدارندگی باز هم این توانمندی‌های نظامی خود را افزایش خواهد داد و این مسئله‌ای است که نه تنها رژیم صهیونیستی بلکه آمریکا و کشورهای اروپایی نیز به آن اذعان دارند.

 

انتهای خبر/ر