به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، یونس احمدی صبح امروز در جمع اصحاب رسانه ایلام، اظهار کرد: ایلام هرچند یک استان با ظرفیتهای بالای دامپروری است؛ اما فقدان صنایع فراوری در این حوزه، باعث صدور و خامفروشی محصولات تولیدی ایلام به دیگر نقاط کشور میشود.
مدیرکل دامپزشکی ایلام، گفت: ایلام به زنجیره تولید دام و طیور در بخشهایی از جمله پرورش، نگهداری، کشتار، بستهبندی، پشمریسی، دباغی پوست، فراوری و صدور آلایش و امعاواحشا نیاز دارد.
احمدی اضافه کرد: گوشت سفید و قرمز تولیدی ایلام اعم از دام، طیور و آبزیان از مرغوبترین و باکیفیتترین پروتئینهای تولیدی در کشور است که حجم زیادی از این تولیدات، بهصورت خام به دیگر مناطق کشور برای فراوری و ایجاد ارزشافزوده صادر میشود.
وی افزود: مانده دارویی شیمیایی و سموم در گوشت قرمز و سفید تولیدی ایلام کمتر از سایر نقاط کشور بوده و مراتع و علفزارهای استان دارای طعم شیرین و دلپذیر برای احشام و فاقد سموم شیمیایی است و همین عوامل موجب مرغوبیت گوشت تولیدی ایلام در کشور شده است.
مدیرکل دامپزشکی ایلام ادامه داد: نبود صنایع بستهبندی نیز یکی از چالشهای پیشروی تولید گوشت در ایلام به شمار میرود که انتظار میرود با راهاندازی دوباره کشتارگاه دام ایلام، واحد بستهبندی گوشت گرم و سرد نیز ایجاد و محصولات دامی بهصورت بستهبندی شده در فروشگاههای بزرگ ایلام عرضه شود.
وی یادآور شد: هم اکنون کشتارگاه کوچک مهران علاوه بر فروشگاههای داخل استان، گوشت بستهبندیشده را به برخی استانهای کشور از جمله تهران و یزد نیز ارسال میکند.
انتهای خبر/م