به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل ازشبکه اطلاعرسانی راه دانا؛ خبرسازی از بند سیاسی زندان اوین همواره جزئی از بازی رسانههای برانداز و ضدانقلاب بوده است تا از این طریق مسئله حقوق بشر را دستاویز قرار داده و با موجسازی رسانهای آشوب در خیابان را کلید بزنند.
بیبیسی فارسی پس از فتنه ۸۸ و توطئه براندازی در کشور، خبرسازی از زندان اوین را کلید زد.
دو سال پس از فتنه ۸۸ این رسانه فارسیزبان دولت انگلیس، در گزارشی مدعی شد که در زندان اوین آشوب و ضرب و شتم زندانیان اتفاق افتاده است، خبر بهگونهای منعکس شده بود تا افکار عمومی را به این باور برساند که زندانبانان و مأموران بند سیاسی زندان، اقدام به آزار و اذیت زندانیان کردند.
انتشار این خبر موجی از فضاسازی رسانهای را علیه حقوق بشر در زندان ایجاد کرد و رسانههای برانداز تلاش کردند تا به این بهانه آتش فتنه ۸۸ را باز هم شعلهور کنند.
این ادعا اما چند روز بعد با انتشار یک نامه سرگشاده از سوی یکی از زندانیان اصلاحطلب از بند سیاسی اوین رد شد. در این نامه سرگشاده آمده بود درگیری دربند هفت نه از جانب حفاظت زندان بلکه میان برخی زندانیان فتنه ۸۸ روی داده و مأموران فقط این افراد را از هم جدا کردهاند، در اوین باندهای سیاسی توسط برخی احزاب و گروهها راه افتاده و اگر کسی با آنها همراه نشود مورد آزار و اذیت قرار خواهد گرفت.
بعدها اعلام شد که علت درگیری در زندان اوین به خاطر این بوده که برخی زندانیان سیاسی قصد مشارکت در انتخابات مجلس نهم را داشتند؛ اما لیدر باندهای سیاسی داخل زندان و نوچههای آنها برای جلوگیری از آنها، اقدام به ضرب و شتم و درگیری در زندان کردند.
به نظر میرسد ماجرا تشکیل باند در زندان تنها به سالهای پس از فتنه ۸۸ باز نمیگردد.
مبارز یا طبل تو خالی و دیکتاتور حقیر
این روزها فائزه هاشمی که دوران محکومیت خود را در اوین سپری میکند، در نامه سرگشادهای پرده از فشار باندهای سیاسی داخل زندان بر سایرین برداشته است.
او در این نامه سرگشاده خود نوشته است که ما مبارزین طبلی توخالی و دیکتاتورهای حقیری بیش نیستیم این در حالی است که به اذعان دختر هاشمی رفسنجانی، بعد از انتخابات نسبت به افراد غیرهمراه با خود و یا منتقد خود با انگهای نادرستی چون مزدور، دارای مأموریت، آدمفروش، جاسوس، حکومتی، کارمند دولت در اینجا و... واردشده و مشابه گروههای فشار با ایجاد فضای وحشت و خفقان سعی در ساکت کردن آنها کرده و بعضاً موفق هم میشوند.
از سوی دیگر اظهارات فائزه هاشمی سندی بر باندسازیهای سیاسی اوین پس از فتنه ۸۸ است.
فرزند هاشمی رفسنجانی در نامه سرگشاده خود که واکنشهای مثبت و منفی بسیاری را به دنبال داشته است تلاش کرده است روز جمعه ۸ تیر مصادف با برگزاری انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۳ را به تحریر در آورد.
او نوشته است گردانندگان باندهای داخل زندان با ایجاد هیاهو و فحاشی و شعار مانع رأیدادن برخی از زندانیان در انتخابات ریاستجمهوری اخیر شدند. از ۸ صبح تا ۱۲ شب روز جمعه در راهروی منتهی به درب خروجی بند نشستند، همبندیهایشان را پاییدند و اجازه عبور ندادند. فضا بهقدری خوفناک بود که زندانبانان نیز جرئت باز کردن درب برای عبور رأیدهندگان را نداشتند و این ۸ نفر نتوانستند رأی بدهند!
نامه سرگشاده فائزه تکهای از یک پازل رسانهای!
نامه سرگشاده فائزه هاشمی اما بیش از آنکه در معرفی هممسلکهایش دارای اهمیت باشد، در انگیزه وی برای انتشار این نامه حائز اهمیت است.
انتشار نامه فرزند هاشمی رفسنجانی و ایجاد موج حمایت برخی چهرههای نزدیک به جریان فکری وی همچون زیدآبادی، زیباکلام، پروانه سلحشوری از یک سو و ادعای نداشتن امنیت جانی فائزه در زندان تکههای پازلی است که به نظر میرسد هدفش بسترسازی برای تخفیف مجازات یا مرخصی وی از زندان باشد.
محمدحسین آقاسی وکیل فائزه هاشمی درباره اقدامات احتمالی درباره حفاظت از جان موکل خود بعد از انتشار نامه گفت: به همراه آقای محسن هاشمی برادر موکلم، تلاشمان را میکنیم تا با مراجعه به دادستان تهران یا سرپرست دادسرای اوین گفتوگویی با آنها داشته باشیم تا ببینیم چه کاری میتوانیم برای ایشان انجام دهیم. این در حالی است که به گفته وکیلمدافع فائزه هاشمی دادستانی با آزادی مشروط وی مخالفت کرده است.
انتهای خبر/ر