به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از خواندنی ها، این دسر فوق العاده غنی، آجیلی، شیرین و گلدار شبیه هیچ چیزکیک دیگری نیست که خورده اید. جوهر باقلوای سنتی را در هر لقمه ای با لایه هایی از آجیل خرد شده و پوسته فیلو سبک و مطبوع به تصویر می کشد. با یک شربت عسل شیرین و مغزدار، این دسری است که همه مهمانان شما را شگفت زده می کند!
مواد لازم :
خمیر فیلو | 10 ورقه |
کره تقسیم شده | 10 قاشق غذاخوری |
گردو آسیاب شده | 2 فنجان |
پسته آسیاب شده | 1 و نیم فنجان |
بادام بو داده آسیاب شده | 1/2 فنجان |
چیز کیک :
پنیر خامه ای | 3 فنجان |
عسل | 1/2 فنجان |
تخم مرغ بزرگ | 3 عدد |
عصاره وانیل | 1 و 1/2 قاشق چایخوری |
آب لیمو | 1 قاشق چایخوری |
تاپینگ :
عسل | 1 فنجان |
آب | 1/2 فنجان |
گلاب | 1 قاشق چایخوری |
گردو تقریباً خرد شده | 1/2 فنجان |
پسته تقریبا خرد شده | 1/4 فنجان |
لیموترش بزرگ آب گرفته و رنده شده | 2 عدد |
درست کردن چیز کیک باقلوا
طرز تهیه چیز کیک باقلوا :
یک ماهیتابه کمربندی 9 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناره ها را با مقداری اسپری آشپزی اسپری کنید.
سریع کار کنید، روی خمیر فیلو را با قلم مو کره آب شده بمالید و سپس آن را از وسط تا کنید. خمیر فیلو را در قالب کمربندی قرار دهید. این کار را تا زمانی که قالب فنری کاملاً پوشانده شود، تکرار کنید.
گردو، پسته و بادام را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید. کره را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط درشتی به دست آید. مخلوط آجیل را روی شیرینی فیلو قرار دهید و محکم فشار دهید.
نحوه درست کردن چیز کیک باقلوا
فیلینگ چیزکیک را درست کنید؛ پنیر خامه ای را با عسل هم بزنید تا پف کند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید. عصاره وانیل و آب لیمو را اضافه کنید. فیلینگ را روی کراست بریزید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و کیک را به مدت 45 دقیقه بپزید. سپس آن را از فر خارج کنید و کیک را به مدت 4 ساعت در یخچال یا یک شب در یخچال قرار دهید.
رویه (شربت) را درست کنید؛ عسل، آب و گلاب را با هم ترکیب کنید. نیمی از پوست لیمو را اضافه کنید. زیر شعله را روشن کنید و اجازه بدهید به جوش بیاید و حرارت را کم کنید. 15 دقیقه بجوشانید. باقی مانده پوست لیمو و آب آن را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه بدهید یک جوش بخورد.
طرز پخت چیز کیک باقلوا
اجازه بدهید، شربت به مدت 40 دقیقه خنک شود و گردو و پسته را اضافه کنید.
شربت را روی کیک بریزید و کیک را به مدت 2 ساعت خنک کنید و سپس آن را برش دهید و سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک باقلوا
نکاتی برای تهیه بهترین دستور غذا :
• برای جلوگیری از خشک شدن خمیر فیلو، زمانی که ورقه ها را در قالب کیک می چینید، یک حوله آشپزخانه مرطوب را روی خمیر قرار دهید.
• می توانید از شکر به جای عسل استفاده کنید.
• اگر نمی خواهید این را با خمیر فیلو درست کنید، به جای آن از کراکر معمولی گراهام استفاده کنید.
• پخت چیزکیک وقتی تمام میشود که خمیر فیلو طلایی و ترد شود، لبههای فیلینگ بسته شوند و وسط آن کمی بلرزد.
• اجازه بدهید بعد از پخت سرد شود. چیزکیک را به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید. یا برای بهترین نتیجه، آن را یک شب در یخچال بگذارید. این باعث می شود تا پر شدن کاملاً سفت شود تا هر لقمه ای مخملی صاف شود.
• برای تزیین بیشتر، روی چیزکیک را با پسته خرد شده، پوست لیمو یا پرتقال و/یا گلبرگ های رز خوراکی بپوشانید.
روش های نگهداری :
نگهداری :وقتی چیزکیک جمع شد و سفت شد، آن را تا 5 روز در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید.
برای انجماد :کل کیک یا تک تک برش ها را در ظروف دربسته نگهداری کنید، سپس تا 2 ماه در فریز قرار دهید.
انتهای خبر/م