به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، یونس احمدی صبح امروز در جمع اصحاب رسانه ایلام، اظهار کرد: از تعداد ۳۶ گروه نظارت، تعداد ۱۸ گروه ثابت و ۱۸ گروه سیار بر فرآوردههای خام دامی مورداستفاده در هیئتهای عزاداری در ماه محرم نظارت میکنند.
مدیرکل دامپزشکی ایلام افزود: ۳۱ دامپزشک، ۳۳ بازرس بهداشتی و ۱۲ ناظر شرعی بر فعالیت آشپزخانههای هیئتهای عزاداری نظارت دارند.
به گفته مدیرکل دامپزشکی ایلام، مسئولان این آشپزخانهها در صورت مشاهده لاشه مشکوک دام، موارد را از طریق شماره تماس ۱۵۱۲ جهت بررسی بیشتر لاشه توسط کارشناسان این اداره کل اطلاع دهند.
احمدی به مردم توصیه کرد باتوجهبه وجود بیماریهای مشترک دام و انسان، مسئولان آشپزخانه هیئتها، گوشت موردنیاز خود را از مراکز مورد تأیید این اداره کل تهیه و ذبح کنند.
انتهای خبر/م