به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ایلام بیدار ، «ناصر مرادی پویانی» با حضور در یکی از آشپزخانه های تهیه و بسته بندی غذا جهت نیازمندان این نهاد و در گفتگو با تعدادی از خبرنگاران گفت: تهیه و توزیع این اقلام خوراکی با همکاری کمیته امداد استان و شهرستانها، مراکز نیکوکاری، موسسات خیریه و افراد خیر و نیکوکار صورت گرفته و در حال انجام است.
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام افزود: در سطح استان تعداد ۲۵ آشپزخانه پخت غذا جهت تهیه و توزیع غذای گرم در بین نیازمندان تدارک دیده شده و فعالیت خود را از عید قربان آغاز کرده و تا عید غدیر استمرار داده اند.
وی تصریح کرد: در طول دهه امامات و ولایت تعداد ۷۶ پایگاه در مراکز کمیته امداد، مراکز نیکوکاری و تعدادی از موسسات خیریه در زمینه دریافت نذورات قربانی و دیگر کمک های مردم نوع دوست استان در این مناسبت ها فعالیت داشته اند.
مرادی پویانی بیان داشت: امروز نیز به مناسبت عید غدیر با مشارکت مرکز نیکوکاری ابوتراب تعداد شش هزار پرس غذای گرم تهیه و تدارک دیده شده است که توسط مددکاران کمیته امداد بین نیازمندان شهرستان ایلام توزیع می شوند.
انتهای پیام/ع