ایلام بیدار11:18 - 1403/02/23
مدیرکل دامپزشکی ایلام:

مصرف‌کنندگان از خرید گوشت فاقد مهر دامپزشکی خودداری کنند

مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: مصرف‌کنندگان از خرید گوشت‌های فاقد مهر و لیبل دامپزشکی اجتناب ورزند چرا که ویروس کشنده تب کریمه کنگو از طریق گوشت‌های آلوده منتشر می‌شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، 
 یونس احمدیظهر امروز در جمع اصحاب رسانه ایلام، اظهار کرد: کلید جهش خونریزی دهنده کریمه کنگو از کنه به‌عنوان میزبان و ناقل ویروس این بیماری است که در ماه‌های گرم سال جمعیت فعالیت کنه‌ها بیشتر می‌شود و احتمال ابتلا به این بیماری نیز افزایش می‌یابد.

  مدیرکل دامپزشکی ایلام با بیان اینکه دامپزشکی اقدام به سم‌پاشی و مایه‌کوبی در میان گله‌های دام کشاورزان می‌کند، افزود: اما قصابی‌ها و کشتارگاه‌های غیرمجاز بیشترین عامل انتشار این ویروس از طریق دام و لاشه آلوده هستند.

  احمدی یادآور شد: هرچند در ایلام گزارش‌هایی در خصوص ابتلا به این ویروس گزارش نشده است اما نمی‌توان عدم گزارش ابتلا به این ویروس را بر نبود این بیماری در ایلام تلقی کرد بنابراین مردم برای حفظ سلامت خود گوشت مصرفی را از مراکز عرضه مجاز و تأیید شده خریداری کنند.

  وی به مردم توصیه کرد: گوشت قرمز مصرفی خود را از فروشگاه‌های وابسته به عرضه و هایپرمارکت‌ها تهیه کنند چرا که این گوشت‌ها در کشتارگاه‌های مجاز و مورد تأیید و نظارت کارشناسان دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شود.

  مدیرکل دامپزشکی ایلام یادآور شد: ۲۰ تا ۳۰ درصد گوشت سالم موردنیاز بازار ایلام توسط این فروشگاه‌ها تأمین و عرضه می‌شود و مصرف‌کنندگان گوشت خود را از این مراکز عرضه تهیه کنند.

  وی از مصرف‌کنندگان خواست از خرید گوشت‌های فاقد مهر و لیبل دامپزشکی اجتناب ورزند چرا که این ویروس از طریق گوشت‌های آلوده منتشر می‌شود.

  احمدی توسعه فروشگاه‌ها و مراکز عرضه گوشت در سطح شهرها را از راه‌های مقابله با کشتار و عرضه غیرمجاز گوشت برشمرد.

  وی در پایان خاطرنشان کرد: گوشت خریداری شده باید قبل از مصرف ۲۴ ساعت و امعاء و احشای دام هم ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود.

 انتهای خبر/م