به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ایلام بیدار ، «محمدسبحان حسنی» در جلسه مجمع سلامت استان ایلام با محوریت بیمارهای واگیردار، گفت: دغدغه چندین ساله ما، بحث کیفیت نان است که بر شاخصههایی نظیر مقدار سبوس و عدم استفاده از افزودنیهای غیر مجاز و چرخه تولید نان از دپو گندم تا تولید نان، باید نظارتها تشدید شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام با اشاره به برنامهریزی جهت حفظ سلامت مردم، اظهار کرد: هفته آینده نان کامل در ۶ نانوایی شهر ایلام بهصورت آزمایشی پخت میشود که لازم است دانشگاه علوم پزشکی ضمن اطلاعرسانی آدرس این نانواییها، اهمیت استفاده از این نان را در سلامت جامعه بیان کند چرا که پخت نان کامل گامی در راستای حفظ و ارتقای سلامت جامعه است.
وی تاکید کرد : موضوع آموزش، مشارکتمردم و اطلاعرسانی در بحث تامین سلامت جامعه بسیار مهم و ضروری است.
انتهای پیام/ع