به گزارشايلام بيدار به نقل از ایلام پویا، یکی از دلایل عدم پیشرفت دولت و مشکلات سر راه آن اشتباهاتی است که بارهای بار دولتمردان مرتکب شده و هیچوقت توان پذیرش آن را به دلیل غرور کاذب و به حق دانستن عملکرد خود نداشته اند.
در اخبار فضای مجازی هر روز نمونه های مختلفی از سران کشورها و یا شرکت های تولیدی بزرگ دنیا از خودرو سازی گرفته تا وسایل خانگی و ... مشاهده می شود که روسای آن کشور ها و یا شرکت ها با پذیرش اشتباه خود از مردم عذر خواهی می کنند و اطمینان و اعتماد مردمان سراسر دنیا را با این رپرتاژ تبلیغی بیش از گذشته به خود جلب جلب می نمایند.
از این نمونه ها می توان به عذر خواهی تونی بلر به خاطر حمله به عراق، عذرخواهی رئیسجمهور کرهجنوبی به دنبال سوء استفاده یکی از دوستان نزدیک رئیس جمهور کره جنوبی و اعمال نفوذ وی در انتصابات دولتی و درز اطلاعات محرمانه دولتی که با چشمانی اشکبار از مردم کشورش عذرخواهی کرد؛ عذرخواهی رسمی رئیس سامسونگ و تویوتا از مشتریان این شرکت و صدها نمونه دیگر که جای آن در این وجیزه نمی گنجد.
اما آنچه که مهمترین سرمایه اصلی نظام یعنی اعتماد مردم به کشور اسلامی را نشانه گرفته، حق به جانب بودن دولتمردان و عدم پذیرش اشتباهات مکرر آنان در موضوعات مختلف است.
موضوع فیش های نجومی در کشور سر و صدای فراوانی را به راه انداخت و انتظار می رفت وقتی که دادستان و رئیس دیوان محاسبات بر روی این موضوع انگشت صحت می گذارند لااقل دولتمردان هم از مردم عذر خواهی نموده و قلوب مردم را با یک عذرخواهی ساده به دست آورند و وعده برخورد با آنان را دهند؛ اما همه شاهد بودند که دولت در این قضیه نه تنها با کسی برخورد نکرد بلکه فقط با پذیرش استعفای یکی از این نجومی بگیران او را ذخیره نظام دانست و با این کار بی اعتمادی مردم به نظام را مُهر و امضاء زد.
چرا باید عذر خواهی در فرهنگ دولت مردان کشور یک شکست تلقی شود؟ آیا این موضوع در فرهنگ اسلامی هم اینگونه است؟ صد البته که پاسخ منفی است و توبه و عذر خواهی نه تنها موجب سرشکستگی، بلکه موجب نزول رحمت الهی نیز می شود.
آقای رئیس جمهور دولت تدبیر که تحصیلات حقوق دارد به راحتی بر روی حقوق به حق مردم پای می گذارد و زمانی که وزیر آموزش و پرورش باید در مجلس حضور یابد و پاسخگوی نمایندگان ملت باشد، با استعفای وی موافقت نموده و از حضور و پاسخگویی وی به سوالات به دلیل زیر سوال رفتن کابینه و دولتش شانه خالی می کند.
از افاضات شیخ ما هم معرفی وزرایی به مجلس با سابقه فتنه، برای اخذ رای اعتماد است که بارها مقام معظم رهبری خط قرمز را فتنه دانستند؛ ولی متاسفانه این بار هم رئیس دولت کلید بر اشتباهات خود پافشاری و برای جلب قلوب و آرای اصلاح طلبان برای آنان سر تعظیم فرود می آورد و نه همه مردم و رهبر نظام.
متاسفانه برخورد رئیس جمهور با اختلاس گران هم همانند نجومی بگیران و فتنه گران پر از اشتباهات کلیدی است و در افتتاحیه نمایشگاه مطبوعات می گوید:« نمیدانم چرا برخی بدهی معوقه را اختلاس مینامند، بعضیها در جامعه فساد را عادیسازی میکنند، یک عده انقلابی نما مشکلات را نمی فهمند» کسی نیست بگوید جناب آقای رئیس جمهور! دولت شما که نجومی بگیران را ذخیره نظام و اختلاس را معوقه و فتنه گران را بهترین و کارآمدترین افراد می داند، آیا حواستان هست که چوب حراج بر اعتماد مردم به نظام و سبب نا امیدی قشرهای مختلف جامعه از نظام شده اید؟
سخن در باب اشتباهات دولت و عدم پذیرش خطا از سوی دولتمردان زیاد است ولی باید گفت اعتماد مردم به این نظام آسان به دست نیامده که بخواهد به راحتی از بین برود.
اعتماد مردم، سرمایه ای برای ایجاد وحدت و انسجام برای به دست آوردن اهداف عالیه و چشم انداز نظام است و اگر صدمه ببیند به آسانی جبران نخواهد شد.
انتهای پیام/ی