به گزارشایلام فردابه نقل از خبرگزاري فرانسه ، رئيس ستاد ارتش کره شمالي در بيانيه اي که خبرگزاري کره شمالي آن را منتشر کرد افزود: رسما به واشنگتن اطلاع داده است که اين تهديدات آمريکا با ابزار تهاجمي هسته اي به شدت پاسخ داده خواهد شد.
در بيانيه ارتش کره شمالي آمده است :عملياتي که نيروهاي مسلح ما انجام خواهند داد بررسي و تصويب شده است.
کره شمالي در هفته هاي اخير تهديدات خود را تشديد و به حمله احتمالي بر ضد آمريکا به ويژه در هاوايي و گوام در اقيانوس آرام تهديد کرده است.
در اين بيانيه آمده است : زمان اين انفجار نزديک است و جنگ در شبه جزيره کره ممکن است امروز يا فردا آغاز شود.
ارتش کره شمالي افزود : با توجه با اين وضع ، فرماندهي ستاد ارتش کره شمالي اقدامات نظامي لازم را اتخاذ خواهد کرد.
بر اساس اين بيانيه ، ارتش کره شمالي آمريکا را مسئول کامل بحران کنوني معرفي کرده است و در اين خصوص به اعزام بمب افکن هاي "بي 2" آمريکا که توانايي حمل بمب هسته اي را دارد به رزمايش مشترک بين آمريکا و کره جنوبي اشاره کرده است.
ارتش کره شمالي در اين بيانيه هشدار داد: شبه جزيره کره تاکنون در معرض چنين خطر هسته اي قرار نداشته است.
وزارت دفاع آمريکا چهارشنبه اعلام کرد تهديدات کره شمالي را در خصوص حمله به خاک آمريکا و جزاير گوام کاملا جدي مي گيرد و براي پاسخ به احتمال چنين حملاتي آماده است.