به گزارشايلام بيدار به نقل ازملکشاهی خبر، "حجت الاسلام ناظری" مدیر تبلیغات اسلامی شهرستان ملکشاهی گفت: در چند سال اخیر با شدت یافتن تحریم های غیرانسانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران با هدف متوقف کردن برنامه های صلح آمیز هسته ای، واژه جدید "اقتصادمقاومتی" برای اولین از زبان مقام معظم رهبری در دیدار کارآفرینان در شهریور 1389 مطرح گردید.
وی اظهار کرد: مقام معظم رهبری، اقتصادمفاومتی را نیاز اساسی کشور معرفی نمودند و دو دلیل مهم برای آن برشمردند:1- فشار اقتصادی دشمنان 2- آمادگی کشور برای جهش
ناظری افزود: برای مفهوم اقتصادمقاومتی در تعاریف متفاوتی از سوی صاحب نظران ارائه گردید که هرکدام از جنبه ای به این موضوع نگاه کرده اند، اما در میان این تعاریف، تعریف کامل وجامع از اقتصادمقاومتی را رهبر فرزانه انقلاب در دیدار دانشجویان ارائه نمودند که فرمودند؛ اقتصادمقاومتی یعنی اقتصادی که در شرایط تحریم، شرایط دشمنی ها وخصومت های شدید می تواند تعیین کننده رشد وشکوفایی کشور باشد.
مدیر تبلیغات اسلامی شهرستان ملکشاهی گفت: اقتصادمقاومتی دارای ارکان واساسی است که باید تمام آحاد جامعه دینی خصوصا دولتمردان و کارآفرینان تاثیرگذار ونخبگان صاحب نظر به آن توجه داشته باشند.
مقاوم بودن اقتصاد
وی تصریح کرد: وظیفه همه ما این است که اقتصادی غیر قابل نفوذ و غیر وابسته به بیگانگان با توجه به طرفیتهای موجود در کشور داشته باشیم.
استفاده از طرفیتهای مردمی
ناظری بر استفاده از ظرفیتهای مردمی در عرصه اقتصادمقاومتی تاکید کرد و گفت: بخش خصوصی را با تکیه بر سیاستهای اصل 44 قانون اساسی، از طریق قوانین لازم وتسهیلات بانکی باید حمایت و هدایت کرد.
حمایت از تولید ملی
مدیر تبلیغات اسلامی شهرستان ملکشاهی با اشاره به حمایت از تولید ملی گفت: رکن دیگر اقتصادمقاومتی حمایت از تولید ملی است، صنعت وکشاورزی با توجه به متنوع بودن آب وهوای کشور در بخش کشاورزی می تواند تاثیرگذار باشد.
مدیریت مصرف
وی در پایان گفت: اسراف وزیاده روی قضیه مهمی است که در بین خانواده ها باید مدیریت شود، در این زمینه دستگاههای فرهنگی، صداوسیما و دولت بعنوان یک دستگاه مهم وتاثیرگذار برای فرهنگ سازی مصرف مسئول هستند. برای جلوگیری از اسراف وتبذیر الگوی مناسب، تکیه بر آیات واحادیث اهل بیت است.
انتهای پیام/س