ایلام بیدار12:17 - 1394/12/12
ایلام بیدار گزارش می دهد؛

سالی که کمر واحدهای تولیدی را شکست/ رکود؛ عیدی دولت به تولیدگران ایلامی

دولت یازدهم تولیدگران و مشکلات انها را رها و به فکر تقویت اقتصاد سایر کشورهاست و کسی از مسئولان از حال و روز زخم خورده تولیدگران بومی احوالی نمی گیرد.

گروه اقتصادی ایلام بیدار::در حالی که شعار دولت یازدهم با محور تدبیر و امید بوده اما تاکنون تدبیری برای حل مشکلات جامعه در طول مدت کاری دولتمردان و مسئولان دیده نشده است.
عدم حمایت از تولید، ضعف در برنامه ریزی ها، بی توجهی به اقتصاد بومی و نیز توجه به اقتصاد عاریتی از جمله مواردی است که در این مدت از سوی دولت یازدهم مشاهده شده است.
این موارد دقیقا در تضاد با شعار دولت است به طوری که اقتصاد بومی و در رأس آن توجه به تولیدگران در فراموشی مطلق دولت به سر می برد.
بدون شک نقش تولید ملی و حمایت همه جانبه از ان، بر کسی پوشیده نیست اما از طرف دیگر نبود برنامه ریزی دقیق و منسجم از سوی دولت و مسئولان کشور را تا رکود پیش برده است.
این در حالی است که دولت برخلاف شعار تدبیر و امیدش به فکر تقویت اقتصاد دیگر کشورها است! و این را به عینه در جریان سفر رئیس جمهور به کشور فرانسه مشاهده کردیم به طوری که قراردادهای جدید میان ایران و فرانسه بیشتر اینکه برای کشور ما سودی داشته باشد در واقع سود بیشترش برای کشور فرانسه به دست آمد.
رفتارهای دولت یازدهم به نحوی است که تولیدگران و مشکلات انها را رها کرده و به فکر تقویت اقتصاد سایر کشورها است و حتی کسی از مسئولان احوالی از حال و روز زخم خورده تولیدگران بومی نمی گیرند.
در سالی هم که تنها کمتر از 20 روز به پایان آن مانده است تولیدگران باید سفره عید خود را با تعطیلی واحدهای تولیدی خود تجربه کنند تا همچنان رفتارهای تبعیض آمیز دولت در قبال تولیدگران بومی و غیربومی ادامه داشته باشد.
اما این آخر ماجرا نمی تواند باشد بررسی ها و نتایج عملکرد دولت در طول امسال نشان می دهد که سیاست اصلی دولت تنها امضای برجام بوده است.
علیرغم اینکه وعده هایی مبنی بر گشایش کار مجدد برای تولیدگران داخلی با امضای برجام اما هنوز که هنوز و با گذشت بعد از زمان دولت در دی ماه تاکنون هیچ فرجی حاصل نشده هیچ بلکه دولت حتی برنامه ای برای حل مشکلات آنان ارائه نداده است.
مشخص نیست که قفل تعطیلی واحدهای تولیدی ایلام که زنگ زده هستند چه موقع باز می شود؟ در واقع باید گفت که دولت کلید قفل این واحدها را ندارد.
تا زمانی که نگاه دولت به سمت خارج است این قفل ها نه تنها باز نمی شوند بلکه بر تعداد انان نیز افزوده می شود مگر اینکه برنامه جدیدی از سوی دولت برای تولیدگران و صاحبان واحدهای تولیدی ارائه گردد.
بایستی منتظر ماند و دید که آیا دولت در سال جدید نیز همین رویه که باعث به وجود آمدن رکود و تعطیلی واحدهای تولیدی را در پی داشته را در پیش خواهد گرفت یا اینکه رویه خود را تغییر می دهد موضوعی که دولت باید دست بجنبد چرا که زمان زیادی تا پایان فرصت برای عملی کردن وعده هایش نمانده است.
 
انتهای پیام/س