به گزارشايلام بيدار به نقل از نسیم دهلران، معاون امور اقتصادی استانداری ایلام به همراه اعضای شورای تامین شهرستان دهلران با معاون اقتصادی استاندار میسان عراق و جمعی از مسئولان این کشور دیدار کردند.
در این دیدار، مسئولان دو کشور برای تردد زیارتی زوار و مبادلات اقتصادی با هم به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در توافق های اولیه، ایران متعهد شد که به مدت 2 سال آب و برق مسیر چیلات به عراق را رایگان تأمین نماید.
حشمت الله عسکری- معاون امور اقتصادی استاندار ایلام- در این دیدار اظهار کرد: فاز اول جاده چیلات ظرف 2 ماه به بهره برداری می رسد.
وی خواستار تعامل و ارتباط بیشتر فرماندار دهلران و شهرستان علی غربی شد و افزود: طبق مصوبه قبلی فی مابین استاندار ایلام و میسان عراق، 5 هزار نهال به طرف عراقی تحویل می گردد.
معاون امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: تحقیقات در خصوص مختصات جغرافیایی ساختمان اولیه به مساحت 50 هکتار انجام گرفته است که 25 هکتار از آن در مرز ایران و 25 هکتار دیگر آن در مرز کشور عراق می باشد.
وی ادامه داد: مختصات و نقشه اولیه این 50 هکتار تحویل مقامات عراقی دادیه ایم تا پس از بررسی های خود نتیجه را به ما دهند.
انتهای پیام/س