به گزارشايلام بيداربه نقل ازسیروان نوین، روحانی کار خود در تبلیغات و سخنرانی های قبل از انتخابات ۹۲ را با شعار ها و وعده وعید های متعدد در حوزه های مختلف شروع کرد. وعده هایی که از همان ابتدا عملی شدنشان بعید به نظر می رسید. وعده هایی هم چون گشایش مشکلات اقتصادی در عرض ۱۰۰ روز، چرخیدن چرخه هسته ای و چرخه زندگی مردم هر دو باهم، رشد اقتصادی، رفع مشکلات بیکاری و وعده وعید های دیگر که با گذشت زمان از شروع دولت یازدهم، محقق شدنشان سخت و غیر ممکن به نظر رسید.
بیش از دو سال از زمان آغاز به کار دولت تدبیر و امید می گذرد و در این دوره حل معضل بیکاری و شکستن قفلهای اشتغال جوانان یکی از مهمترین وعده های دولت بوده و رئیس جمهور نیز بارها پیرامون این مسئله صحبت کرده است.
همچنین این هشدار که بیکاری می رود که به بحرانی جدی تبدیل شود، بارها از سوی مقامات ارشد دولت تدبیر و امید و وزرا شنیده شد. آنها مرتبا هشدار دادند و عنوان شد اگر برای حل مسئله بیکاری فکری فوری نشود، بیکاری تا سال ۱۴۰۰ حتی به ۱۳ میلیون نفر نیز خواهد رسید.
اما با وجود هشدارها و دغدغه هایی که درباره بیکاری جوانان مطرح شد، تاکنون که شیب پایانی عمر دولت یازدهم شروع شده است هیچ طرح مشخصی از سوی دولت برای مقابله با بیکاری ارائه نشده و بازار کار همچنان منتظر ارائه مدل های جدیدی از سوی دولت برای اشتغالزایی است.
کارشناسان دولت تدبیر و امید فکرش را هم نمی کردند که مشکلات اشتغال با شعار، نه تنها برطرف نمی شود بلکه با عمل نکردن به این شعار مردم و به خصوص جوانان را ناامید می کنند.
بر همگان روشن است، بیکاری امروز تنها مشکل اقتصادی نیست بلکه مشکل اجتماعی و خانوادگی و یک معضل فرهنگی است و 10ها مشکل دیگر را به دنبال خود به همراه دارد.
در واقع این مشکل بیکاری است که باعث شده ازدواج جوانان به تاخیر افتاده و حتی در بسیاری از خانواده ها مشاهده شده که جوان پس از اتمام تحصیلات روی به مواد مخدر می آورد.
بدیهی است که در کشور از هر 5 ازدواج یکی منجر به طلاق می شود، با بررسی این مشکل می توان یافت که عدم اشتغال و بیکاری در کنار آن مصرف مواد مخدر زمینه ساز طلاق در زوج های جوان می شود.
انتهای پیام/س