به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، حجتالاسلام اله نور کریمیتبار صبح امروز در همایش تجلیل از فعالان و نشست شورای توسعه فعالان قرآن کریم ایلام اظهار کرد: انس و ارتباط با قرآن کریم منزلت و کرامت برای انسان ایجاد میکند.
امامجمعه ایلام با بیان اینکه در روایتی از پیامبر اکرم (ص) آمده که بهترین شما کسی است که قرآن را فرابگیرید و به دیگران نیز بیاموزد، تصریح کرد: تربیت قرآنآموزان صدقه جاریه برای کسانی خواهد بود که در راه تعلیم و ترویج فرهنگ قرآن گام بر میدارند.
امامجمعه ایلام با تأکید بر اینکه قرآن کتاب هدایت گر است و انسان از تاریکی بهسوی نور و صراط مستقیم هدایت میکند، ابراز کرد: تمسک به قران کریم نجاتبخش انسان خواهد بود و این نعمت بزرگی است که باید قدردان آن بود، اگر انسان با قرآن کریم همنشین شود و کاستیهای او در عرصههای مختلف زندگی کاهش خواهد یافت چرا که قرآن کریم هدایتگر و منبع نامتناهی از علم و دانش است.
کریمیتبار با بیان اینکه توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی در شرایط امروز جامعه یک نیاز ضروری است، ابراز کرد: امروز لازم است که هم خود و هم فرزندان توجه بیشتری به سمت فراگیری قرآن و معارف این کتاب آسمانی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه بر اساس روایتی از حضرت امام علی (ع) نام نیکو، تربیت دینی و اسلامی و فراگرفتن قرآن کریم از حقوق فرزندان بر والدین است، یادآور شد: امروزه اسامی روی فرزندان گذاشته میشود که بافرهنگ اسلامی و ایرانی ما همخوانی ندارد، نامهایی که تقلید از فرهنگی غربی است درحالیکه اسم روی روح و روان فرزند در تمام دوران زندگی میتواند آثار مثبت و منفی در یک جامعه اسلامی داشته باشد.
امامجمعه ایلام یادآور شد: حق دومی که فرزند بر والدین دارد این است که او را بر مبنای تربیت اسلامی، فرهنگ و ارزشهای دینی تربیت کنند، متأسفانه امروز توجه والدین بیش از آنکه به تربیت اسلامی باشد به فراگیری دانش فرزندان و مدارک تحصیلی آنان است، امروز ضرورت دارد که توجه به تربیت دینی و تحصیل و فراهمکردن زمینه آن، توأمان با هم باشد.
کریمیتبار تصریح کرد: حق سوم فرزند بر والدین آموزش قرآن کریم است، اگر تربیت اسلامی و آموزش قرآن به فرزندان و دانشآموزان در جامعه به نحو درست اجرایی شود خروجی کار این خواهد شد که سبک زندگی اسلامی و قرآنی و اهلبیت (ع) گسترش پیدا میکند و ارتباط با قرآن فراگیر میشود.
وی با تأکید بر اینکه هر چه در تربیت فرزند و آموزش قرآن کریم به آنان کوتاهی شود، فاصله از آموزههای دینی و قرآنی در جامعه بیشتر خواهد شد، افزود: دشمنان نظام و انقلاب اسلامی در قالب تهاجم فرهنگی به دنبال دینزدایی و عفت زدایی در جامعه هستند این در حالی است که مسجد و قرآن کریم سنگرهایی مستحکم برای مقابله با این تهاجم هستند.
امامجمعه ایلام با تأکید بر اینکه مسجد سنگر است، یادآور شد: سنگر محافظ نیروی رزمنده در برابر تهاجم دشمن است، اگر دو سنگر قرآن و مسجد را رها کردیم، بهطورقطع آسیبپذیری در جامعه افزایش خواهد یافت، پس بنابراین باید رویکرد جدیدی به قرآن داشته باشیم و در واقع بازگشت به قرآن و عمل به قرآن نیاز ضروری جامعه است.
کریمی تبار با قدردانی از ادارات، نهادها، مدیران، خیرین، اساتید و معلمانی که برای آموزش قرآن و ترویج فرهنگ قرآنی تلاش میکنند، افزود: جلسات قرآنی بایستی در مساجد افزایش پیدا کند و منحصر به ماه مبارک رمضان نباشد، برنامههای تفسیر، قرائت، حفظ، روخوانی، روانخوانی، مفاهیم، ترجمه و تفسیر هم در مساجد و منازل دنبال شود.
وی با تأکید بر گسترش محافل قرآنی در سطح جامعه، خانوادهها، گردهماییها، روستاها و مجموعههای مسکونی بهصورت هفتگی، ابراز کرد: بر اساس گزارشهایی که ارائه شده حدود بیش از ۴۰۰ محفل و جلسه خانگی قرآن کریم در ایلام در حال برگزاری است که انتظار میرود این تعداد به یک هزار جلسه افزایش یابد که البته نیاز است این جلسات مورد حمایت نهادها و خیرین قرار گیرند.
امامجمعه ایلام با تأکید بر توجه شرکتهای فعال در ایلام در بخشهای مختلف در حوزه مسئولیتهای اجتماعی به گسترش فعالیتهای قرآنی، خاطرنشان کرد: لازم است که درصدی از اعتبارات مسئولیتهای اجتماعی به فعالیتهای فرهنگی و قرآنی اختصاص یابد.
انتهای خبر/م
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد