ایلام بیدار11:02 - 1404/02/08
کارشناس مسائل سیاسی:

آنچه در مسقط می‌گذرد مورد علاقه صهیونیست‌ها نیست

کارشناس مسائل سیاسی گفت: آنچه در مسقط می‌گذرد مورد علاقه صهیونیست‌ها نیست اگرچه دست آمریکا و رژیم صهیونیستی در یک کاسه است؛ اما رژیم صهیونیستی علاقه دارد که مسائل ایران و آمریکا به ویژه در پرونده هسته‌ای حل نشود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، کاظم انبارلویی در گفتگو با خبرنگارشبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ با اشاره به حادثه حریق در بندر شهید رجایی گفت: این حادثه توسط مقامات امنیتی و دولتی در حال بررسی و مطالعه دقیق است تا منشأ آن مشخص و به طور رسمی اعلام شود.
 

 وی با اشاره به اینکه دوربین صدا و سیما از همان دقایق ابتدایی حادثه در محل بندر شهید رجایی حاضر شد تا از حادثه روایت واقعی داشته باشد، تصریح کرد: اطلاع‌رسانی سریع و درست با هدف جلوگیری از دروغ‌پردازی رسانه‌های صهیونیست بود.
 

 انبارلویی با بیان اینکه این حادثه نیز در کنار بسیاری از حوادث مشابه دیگر در سایر کشورها مورد توجه و ارزیابی است، تأکید کرد: این یک اتفاق داخلی است؛ اما صهیونیست‌ها تلاش می‌کنند از یک حادثه ساده و بی‌ربط یک موضوع با ربط بسازند و یک روابط جدیدی را غیر از واقعیت اعلام کنند.
 

 این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه صهیونیست‌ها و منافقین همواره تلاش کردند وضع داخلی کشور را آشفته نشان داده و ویترین نظم حاکمیت و اداره امور را به هم ریخته روایت کنند، تأکید کرد: این تلاش‌ها راه به جایی نخواهد برد، در تمام چهار دهه گذشته جنگ تحمیلی، سه فتنه نرم و حوادث متعددی را در کشور تجربه کردیم و هر بار قدرتمندتر از قبل از دل حوادث بیرون آمدیم.
 

 انبارلویی با اشاره به تلاش بیهوده جریان رسانه‌ای صهیونیستی برای پیوند دادن حادثه بندر شهید رجایی به مسئله مذاکرات گفت: آنچه در مسقط می‌گذرد مورد علاقه صهیونیست‌ها نیست اگرچه دست آمریکا و رژیم صهیونیستی در یک کاسه است؛ اما رژیم صهیونیستی علاقه دارد که مسائل ایران و آمریکا به ویژه در پرونده هسته‌ای حل نشود.
 

 وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران با دیپلماسی هوشمندانه به دنبال روایت امنیت و اقتدار ایران در مواجهه با چالش‌های نظامی و دیپلماسی است، خاطرنشان کرد: تلاش رسانه‌ای صهیونیست‌ها راه به جایی نخواهد برد و آنچه به خارج از مرزها مصادر می‌شود امنیت و استواری ایران است.

 

انتهای خبر/ر