ایلام بیدار12:32 - 1403/12/25
فرمانده انتظامی ایلام:

۵۴ گشت پلیس‌راه در ایلام مستقر شد

فرمانده انتظامی ایلام از استقرار ۵۴ گشت پلیس‌راه محسوس و نامحسوس در مأموریت‌های نوروزی ایلام خبر داد و تأکید کرد که در نوروز امسال پلیس با تخلف‌های حادثه‌ساز برخورد می‌کند و خودروهای متخلف تا پایان تعطیلات نوروزی توقیف می‌شوند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، سردار جمال سلمانی صبح امروز در حاشیه رزمایش نوروزی پلیس و سازمان‌های خدمات‌رسان در این باره اظهار کرد: طرح نوروزی پلیس‌راه و راهور با مشارکت دیگر دستگاه‌ها، هم‌زمان با سراسر کشور از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین در جاده‌های استان اجرا می‌شود.

 وی افزود: در اجرای این طرح از ۵۴ واحد گشت پلیس‌راه به‌صورت محسوس باهدف کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای و ایجاد امنیت و آرامش برای مسافران نوروزی استفاده می‌شود.

 این مقام انتظامی با بیان اینکه خوشبختانه همدلی و همکاری خوبی میان دستگاه‌های خدمات‌رسان و پلیس وجود دارد، تأکید کرد: پلیس استان باهدف ایجاد رفاه و آرامش برای مسافران نوروزی با خودروهای هنجارشکن، شوتی، بدون پلاک و پلاک مخدوش برخورد می‌کند و تا پایان طرح نوروزی خودروهای حادثه‌سازی که باعث وقوع حوادث برای خود و سایر رانندگان می‌شوند به مدت ۷۲ ساعت در پارکینگ متوقف می‌شوند.

فرمانده انتظامی استان ایلام با اشاره به تقارن ایام نوروز با شب‌های قدر و افزایش تردد زائران عتبات‌عالیات از رانندگان و مسافران نوروزی و زائران عتبات‌عالیات خواست با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی‌ورانندگی با پلیس در اجرای این طرح همکاری کنند.

 سردار سلمانی با بیان این که یکی از عوامل مهم تصادفات جاده‌ای و تصادفات زنجیره‌ای رعایت‌نکردن فاصله طولی مناسب است، گفت: مسیرهای اصلی کشور توسط راهور فراجا تحت نظارت پهپاد قرار گرفته‌اند و پهپادها و دوربین‌های جاده‌ای امروز قادر به تخمین فاصله طولی هستند و رانندگان متخلف اعمال قانون می‌شوند.
 

 

انتهای خبر/م