ایلام بیدار14:11 - 1403/11/19
امام جمعه موقت ایلام مطرح کرد:

ضرورت انتصاب افراد توانمند در دستگاه‌های اجرایی

امام جمعه موقت ایلام گفت: مطالبه مردم انتصاب افراد توانمند در دستگاه های اجرایی است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، حجت الاسلام وعد مرادبیگی در خطبه‌های امروز نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام اظهار کرد: انتصابات در استان ایلام بر اساس شایستگی، تعهد، کاربلد و کارآمد بودن باشد، این مطالبه‌ای است که مردم دارند.

 امام جمعه موقت ایلام افزود: در برخی شهرستانها که می‌رویم مردم از عملکرد برخی از مسئولان چه اصلاح طلب و چه اصولگرا راضی هستند و می‌گویند این شخص بماند چرا که برای شهرستان موثر بوده و کار کرده است، نه به عنوان اینکه چون مسئول دولت سیزدهم است به او پست داده نشود و به افرادی پست داده شود که کاربلد نیستند.

مرادبیگی تصریح کرد: مردم عزیز ایران مثل همیشه، در روز ۲۲ بهمن به صحنه خواهند آمد و این امتحان بزرگ را نیز با سربلندی و موفقیت انجام خواهند داد.

 وی اقتدار اما اسلامی و ایران را از ثمرات ۲۲ بهمن و دهه فجر برشمرد و خاطرنشان کرد: ملت‌های مسلمان پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، عزت و کرامت و اقتدار یافتند در این میان می‌توان به اقتدار مردم غزه اشاره کرد که در یک محدوده جغرافیایی کوچک صهیونیست‌ها و آمریکا را به زانو درآوردند.

 امام جمعه موقت ایلام ادامه داد: پیروزی و اقتدار مردم ایران در دهه فجر موجب شد بسیاری از مردم و ملت‌های منطقه به دین بیش از پیش روی بیاورند و روح معنویت در آن ‌هاذایجاد شد.

مرادبیگی اقتدار جمهوری اسلامی ایران را در اوج توصیف کرد و گفت: متأسفانه عده‌ای از سیاسیون داخلی سعی دارند ما را در منظر جهانی ضعیف نشان دهند این در حالی است که ما قوی هستیم و اقتدار روزافزونی داریم.

 وی تصریح کرد: اراده غرب بر این است که از حربه مذاکره علیه ما استفاده کند و با پیش کشیدن موضوعات نظامی و موشکی به شروط مذاکره کاری کند دست از شعارهای انقلاب بکشیم.

 امام جمعه موقت ایلام اضافه کرد: مردم پای انقلاب و نظام هستند و مسئولان هم باید به مردم توجه کنند، مسئله گرانی برای مردم مشکل ساز شده است.

 وی ادامه داد: لحظه به لحظه قیمت‌ها بالاتر می‌رود و عدم نظارت بر بازار باعث این وضعیت شده است، مردم می‌خواهند گرانی سامان پیدا کند، جوانان ما منتظر اشتغال هستند، البته ما این را نمی‌گوییم که دولت اعجاز کند اما یک حرکت‌هایی باید انجام بگیرد که بیکاری جوانان ما بتواند مقداری کاهش پیدا کند.

مرادبیگی بیان کرد: جوانان ما منتطر اشتغال هستند و می‌توان زمینه‌های آن را فراهم کرد، مهارت‌های جوانان ما افزایش پیدا کند، اشتغال فقط به اداره رفتن نیست، بلکه مهارت‌ها اگر افزایش پیدا کند جوانان به اشتغال دسترسی پیدا می‌کنند.

 

انتهای خبر/ر