به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل ازشبکه اطلاعرسانی دانا؛ هفته گذشته تنور ثبتنام داوطلبان تصدی ۱۱ کرسی هیأترئیسه فدراسیون فوتبال اعم از کرسی ریاست، ۳ کرسی نایبرئیسی و ۷ کرسی عضویت در هیأترئیسه داغ بود و بسیاری از مدیران فوتبالی و ورزشی کشور برای ورود به کارزار انتخابات ۱۱ اسفندماه فدراسیون فوتبال، با ثبتنام در فدراسیون رسماً اعلام کاندیداتوری کردند.
هیأترئیسه فدراسیون فوتبال دو کرسی برای نماینده باشگاهها یعنی مدیران عامل باشگاهی در نظر گرفته که رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در روز آخر ثبتنام برخلاف وعده پیشین خود مبنی بر عدم ورود به انتخابات فدراسیون فوتبال، در ساختمان فدراسیون حاضر شد و بدون توجه به هیاهوی هواداران پرسپولیس، به شکل رسمی ثبتنام کرد.
درست در همان زمانی که درویش وارد فدراسیون فوتبال شده بود تا رؤیاهای مدیریتی خودش را دنبال کند، برخی از هواداران رنجیدهخاطر و نگران پرسپولیسی مقابل ساختمان باشگاه خودشان در نزدیکی ساختمان فدراسیون فوتبال مشغول تجمع و شعار علیه مدیران فعلی پرسپولیس که یکیشان هم همین رضا درویش است، بودند و نگرانی خود از بلاتکلیفی تیم سرخ در نیمفصل را داد میزدند.
برخلاف ادعاها، درویش نشان داده رسیدن به کرسی هیأترئیسه در فدراسیون فوتبال را شاید بیش از هر چیز دیگری دوست دارد. او در انتخابات ۰۸ شهریور ۱۴۰۱ که به شکل فوقالعاده برگزار شد تا طی آن درباره یک عضو هیأترئیسه هم تصمیمگیری شود، تنها ۱۸ رأی کسب کرد تا محمدرضا ساکت با رأی قاطع ۲۶تایی به کرسی هیأترئیسه در نمایندگی باشگاهها برسد و مدیرعامل پرسپولیس را در تحقق آرزوی همیشگیاش ناکام بگذارد.
در شرایطی که هواداران پرسپولیس بیش از هر باشگاه دیگری خواهان «تغییر» مدیرعامل پرسپولیس هستند، رضا درویش پس از ثبتنام در انتخابات فدراسیون، خود را یکی از سردمداران تغییر در فدراسیون دانست و گفت: «سالهاست که کارها بر یک محور در حال گردش است؛ از این جهت گفتم انجام وظیفه کنم شاید اقبال باشد و دوستانی که با تغییر موافق هستند کمک کنند تا خدمتی کرده باشیم!»
این ادعا در حالی از سمت درویش مطرح شده که خودِ او اکنون در موضعی نیست که بخواهد مدعی تغییر مثبت باشد. پروندۀ مبهم جعل نبیل باهویی، تمسخر قومیتی مدیرعامل باشگاه استقلال روی آنتن زنده، مسئله دریافت پول انتقال عبدالکریم حسن، انتخاب یک سرمربی ناموفق برای پرسپولیس در ابتدای فصل و از دست دادن ستارههایی مثل مهدی ترابی؛ هواداران پرسپولیس را بهشدت عاصی کرده است.
نکته مهم همین جاست که در جامعۀ هواداری بزرگ پرسپولیس هیچکس به درویش، نظرات درویش، منصوبان درویش و اساساً حرفهای درویش هیچ اعتمادی ندارد؛ اما او را که دِه راه نمیدهند، پرسانپرسان به دنبال خانۀ کدخداست! کلاه رضا درویش از قرار معلوم دیگر پشمی ندارد که هواداران نگران پرسپولیس را راضی کند؛ اما او در قامت یک مصلح فوتبالی وارد گود شده است!
در عین تعجب؛ بزرگان پرسپولیس نظیر فرشاد پیوس هم به شکایت از او پرداختهاند؛ اما اینها برای آقای مدیرعامل چندان مهم نیست. درویش در حالی از بیعدالتی AFC در حق میزبانیهای فوتبال ایران مینالد و همین مسئله را دستاوردی برای خودش تلقی کرده که گویا یادش نیست از بین استقلال و پرسپولیس، تیم خودش از سوی فدراسیون فوتبال برای لیگ قهرمانان آسیا معرفی شد.
حافظۀ تاریخی رضا درویش انگار چندان قوی نیست. باشگاه پرسپولیس در دورۀ مدیریتی شهابالدین عزیزیخادم با هبۀ ۱۰ میلیارد تومانی مواجه شد در حالی که این رقم برای توسعۀ فوتبال بود و در نهایت هم یقۀ رئیس معزول فدراسیون را گرفت. البته شاید مدیران فعلی پرسپولیس انتظار چنین ارقام کمکیای را دارند که با زمزمۀ تغییر و تحول، در صدد برخی امورات انتخاباتی هستند.
مدیرعاملی که موفق به مقابله با شبکۀ دلالی حول محور تیمش نشده و نمیتواند یک بازیکن یا سرمربی را از دست ایجنتهای بدنام خلاص کند و به خدمت بگیرد؛ حالا برای مدیریت فوتبال ایران مدعی شده. در فوتبال ایران اتفاقات عجیب و غریب کم رخ ندادهاند و احتمالاً این مسئله هم یکی از آنهاست که جواب نهایی مجمع را باید یازدهم اسفندماه به نظاره نشست.
انتهای خبر/ر