به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل ازشبکه اطلاعرسانی دانا؛ در حالی که وارد پنجمین روز از مهلت قانونی ثبتنام داوطلبان تصدی پست ریاست فدراسیون فوتبال برای انتخابات ۱۱ اسفندماه شدهایم، هر روز از گوشه و کنار اخبار ضد و نقیض و متفاوتی درباره ائتلافهای انتخاباتی، جلسات فشرده و لابیهای پیدرپی نامزدهای احتمالی احراز کرسی ریاست فدراسیون فوتبال و ورود یا عدم ورود برخی از چهرههای شناختهشده به گوش میرسد.
یکی از مهمترین عناصر انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال به احتمال زیاد «علی کفاشیان» خواهد بود؛ رئیس و نایبرئیس اسبق فدراسیون فوتبال که مدتی هشتساله را بر کرسی ریاست ساختمان خیابان سئول نشست و دوره ریاستش بر فوتبال، اتفاقات خوب و بد زیادی را هم در خود داشت، علیرغم اعلام اولیه برای عدم تمایل برای بازگشت به فوتبال، این روزها نامش در قامت یک مدعی انتخاباتی مطرح شده است.
علی کفاشیان که پس از پیروزی احسان حدادی در انتخابات ریاست فدراسیون دوومیدانی بهعنوان عضو هیأترئیسه به فدراسیون قدیمی و زادگاه مدیریتی خودش برگشته بود، در تاریخ ۱۵ آبانماه طی مصاحبهای با خبرنگاران مدعی شد که تجربیاتم را در اختیار کسانی که از من کمک بخواهند، میگذارم؛ اما قصدی برای حضور در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال نخواهم داشت.
رئیس اسبق فدراسیون فوتبال در این مصاحبه گفت: «در فوتبال هم یکسری تلاشها شده بحث انتخابات را دارند که باید شاهد رقابت نامزدها باشیم. قصد ندارم در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت کنم؛ اما حاضرم تجربیات خودم را در اختیار آنها بگذارم.» مدت زیادی از این مصاحبه نمیگذشت که به یکباره خبر ورود کفاشیان به انتخابات برای رقابت با سایر مدعیان در صدر اخبار قرار گرفت.
با این حال کفاشیان در مصاحبهای جدید، بار دیگر پاسخ مبهمی به احتمال حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال داد و گفت: «هنوز خبری نیست و تصمیمی قطعی در این خصوص نگرفتهام. اگر حس کنم میتوانم کمک کنم و مؤثر باشم مشکلی برای بازگشت به فدراسیون ندارم. اگر مهدی تاج نامزد شود، خودش بدون مشکل بار دیگر رئیس خواهد شد؛ اما باید ببینیم برای من چه میشود و چه تصمیمی میگیرم.»
ماجرای با دست پَس زدن و با پا پیش کشیدن رئیس اسبق و خوشخنده فدراسیون فوتبال اما به این مصاحبهها ختم نشد. او باز هم مصاحبه کرد و حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال را منوط به «عدم نامزدی مهدی تاج» دانست و در سن ۷۱ سالگی، باز هم حضورش در انتخابات را قطعی تلقی نکرد؛ چرا که هنوز تصمیمی نگرفته؛ اما همفکران او مدعی ثبتنام قطعی کفاشیان در انتخابات هستند.
درست در روزهای آغازین ثبتنام، بار دیگر مصاحبهای دیگر از کفاشیان منتشر شد که او صراحتاً به شکل تصویری گفت: «من به فوتبال برنمیگردم و دیگر علاقهای ندارم. خیلی اذیت شدم. فوتبال واقعاً خیلی سخت است. من بیشترین زمان را رئیس فدراسیون بودم و به من گفتند بس است دیگر، نمیخواهد در فوتبال باشی! یک سلایقی هست که طراحی میکنند و ما را بازجویی کردند. من باید میماندم و استعفایم را منتشر نکردند!»
در این اظهارات ضد و نقیض کفاشیان هیچ نشانهای از تمرکز و استقلال مدیریتی نیست. واضح و شفاف است که در آستانه جامجهانی مهم و حساس ۲۰۲۶، فدراسیون در یک پیچ تاریخی قرار گرفته که نیاز به رئیسی مقتدر، باسابقه، دارای ارتباطات قوی، امتحان پس داده، مجرب و مستقل است که برخی از این ویژگیها در علی کفاشیان لااقل طی روزهای گذشته اساساً دیده نشده است.
پرداختن به این نکته مهم هم خالی از لطف نیست که چه اتفاقاتی در پسِ پرده در حال رخ دادن است که موضع کفاشیان تا این حد متزلزل شده. گمانهزنی میشود دیدارهایی با وی از سمت وزارت ورزش و جوانان تدارک دیده شده و نوابرئیس احتمالی فدراسیون وی قصد در تحکیم تصمیم کفاشیان به ورود به انتخابات فدراسیون فوتبال را دارند.
شنیده میشود مربع منصور قنبرزاده، امیر عابدینی همراه با علی کفاشیان برای انتخابات پیشرو ائتلاف کردهاند تا هر کدام سمتهایی احتمالی نظیر نایبرئیس اول و دومی و دبیرکلی را برعهده بگیرند. به این مربع باید سیدمیرشاد ماجدی را هم اضافه کرد که میتواند در ائتلاف حضور یابد و ماجراها را به سمت و سوی دیگری ببرد.
انتهای خبر/ر