ایلام بیدار10:22 - 1403/10/10
استاندار ایلام:

تسهیلات مسکن برای تمامی دهک‌ها افزایش یابد

استاندار ایلام گفت: سقف تسهیلات واحدهای طرح ملی نهضت مسکن برای همه دهک‌ها به ۸۰۰ میلیون تومان افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، احمد کرمی صبح امروز در نشست وبیناری شورای‌عالی مسکن به ریاست رئیس‌جمهور اظهار کرد: سهم استان ایلام از واحدهای طرح نهضت ملی مسکن، ۳۲ هزار و ۶۰۱ واحد است که از این تعداد، سهم مسکن روستایی هشت هزار واحد، استیجاری یک هزار و ۶۷۰ واحد، خود مالکی پنج هزار و ۷۲۹ واحد، بافت فرسوده چهارهزار و ۲۹۷ واحد و واحدهای مسکن ملی ۱۲ هزار و ۸۸۹ واحد است.

 وی در خصوص تعداد افراد ثبت‌نامی در این طرح در ایلام، گفت: برای این تعداد واحد ۵۵ هزار و ۴۴۰ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که ۱۱ هزار و ۷۶۶ نفر از متقاضیان تأیید شده و از این تعداد چهارهزار و ۴۳۶ متقاضی سهم آورده خود را پرداخت کرده‌اند.

 استاندار ایلام در بخش دیگری از سخنان خود پیشنهاداتی در خصوص رفع موانع پیشروی طرح نهضت ملی مسکن ارائه داد و یادآور شد: میزان حق بیمه تأمین اجتماعی و مالیات واحدهای طرح نهضت ملی مسکن به‌صورت مقطوع محاسبه و سقف تسهیلات واحدهای طرح نهضت ملی مسکن برای همه دهک‌ها به ۸۰۰ میلیون افزایش یابد.

 کرمی تصریح کرد: در شورای‌عالی مسکن مسائل و مشکلات حوزه مسکن هر استان به‌صورت جداگانه بررسی و اتخاذ تصمیم شود.

 وی در خصوص عملکرد بانک‌های ایلام در بخش پرداخت تسهیلات مسکن، افزود: غیر از بانک مسکن، مابقی بانک‌ها در این حوزه عملکرد قابل‌قبولی نداشته‌اند که این باعث شده روند اجرای پروژه طرح نهضت ملی مسکن طولانی شود.

 استاندار ایلام به موضوع ناترازی انرژی و نقش آن در تأمین مواد اولیه و مصالح موردنیاز واحدهای طرح نهضت ملی مسکن اشاره کرد و یادآور شد: در بخش ناترازی انرژی کارخانه سیمان و کارخانه آجر که نیاز اولیه طرح‌های نهضت ملی مسکن را تأمین می‌کنند با چالش‌هایی مواجه شدند که این چالش‌ها می‌تواند هزینه تمام شده واحدهای طرح نهضت ملی مسکن را بالا ببرد که این مشکلات باید دیده شود.
 
انتهای خبر/م