ایلام بیدار09:24 - 1403/08/21
نحوه درست‌کردن ساندویچی خوشمزه؛

چگونه ساندویچ مرغ درست کنید

در این مقاله با طرز تهیه ساندویچ مرغ تند وگان آشنا می‌شوید. این ساندویچ گیاهی تند با نان همبر، سس تند نشویل خانگی، سالاد کلم و خیارشور، بین نان همبر تهیه و سرو می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از خواندنی ها، این ساندویچ مرغ سرخ شده وگان تند، ترد است، با یک سس تند و خوش طعم پوشیده شده و به کمال چاشنی شده است.

اگر سرخ کن بدون روغن یا ایرفرایر ندارید نگران نباشید می توانید مرغ را در فر یا روی اجاق گاز بپزید.

 

مواد تشکیل دهنده سالاد کلم خانگی :

 کلم خرد شده2 فنجان
 مایونز گیاهی½ فنجان
 سرکه سیب2 قاشق غذاخوری
خردل دیژون1 قاشق غذاخوری
 خیار شور ورقه ای خرد شده1 قاشق غذاخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
نمک½ قاشق چایخوری

 

مواد تشکیل دهنده سس تند نشویل :

کره گیاهی ذوب شده2 قاشق غذاخوری
سس تند1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای1 قاشق غذاخوری
فلفل کاین1 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده1 حبه
پودر فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
آب1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه ساندویچ :

نان2 عدد
فیله مرغ وگان2 عدد
خیار شور¼ فنجان
سالاد کلم½ فنجان
سس تند نشویل½ فنجان
شهد آگاو1 قاشق غذاخوری 

 

طرز تهیه سالاد کلم خانگی :

ابتدا کلم را خرد کنید و بشویید و داخل آبکش قرار بدهید تا آب آن کاملا کشیده شود. همه مواد (به جز کلم) را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

کلم را در سس بریزید تا کاملا پوشیده شود، سپس کنار بگذارید.

 

طرز تهیه سس تند نشویل خانگی :

همه مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 

طرز تهیه ساندویچ :

اگر از سرخ کن بدون روغن استفاده می کنید آن را برای چند دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. اگر در خانه سرخ‌کن ندارید، می‌توانید گوشت مرغ وگان خود را در فر یا روی اجاق گاز درست کنید. فیله های مرغ را حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که ترد شود بپزید، و آن را برگردانید تا طرف دیگر آن بپزد و ترد شود.

پس از پختن مرغ گیاهی، درست کردن سالاد کلم و سس تند نشویل، بالاخره نوبت به مونتاژ ساندویچ مرغ داغ نشویل وگان می رسد.

نان ها را از وسط نصف کنید و یک لایه از سالاد کلم خانگی را روی نان قرار بدهید.

بعد، فیله های پخته شده را در سس بغلتانید و به نان اضافه کنید.

قبل از قرار دادن قسمت بالای نان روی ساندویچ، خیارشورها، مقداری شهد آگاو و سالاد کلم بیشتری اضافه کنید. و در پایان قسمت بالایی نان را روی مواد قرار بدهید.

 

نحوه درست کردن ساندویچ مرغ تند وگان

مراحل پخت ساندویچ مرغ تند وگان

 

نکاتی برای پخت ساندویچ مرغ تند :

• شهد آگاو جایگزینی برای عسل است که به آن طعم مرغ عسلی وگانی می دهد، اگر طعم شیرینی را دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید.

 

• میزان تندی این ساندویچ به سلیقه ی شما بستگی دارد.

 

• این ساندویچ زمانی عالی است که بلافاصله بعد از درست کردن سرو شود (البته پس از کمی خنک شدن)، و برای بعد نگهداری نکنید. 

 

طرز تهیه ساندویچ مرغ تند رژیمی

طرز تهیه ساندویچ مرغ تند رژیمی

 

 

انتهای خبر/م