به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از خواندنی ها، تصور کنید که در مقابل یک شومینه با یک لیوان نوشیدنی و یک کاسه حلوای داغ و غنی نشسته اید. این پودینگ کره ای و متراکم که دارای شیرینی و بافت طبیعی انجیر همراه با لقمه کره ای گردو سالم است، یک خوراکی لوکس را ایجاد می کند. با یک قاشق بستنی وانیلی آن را میل کنید!
این حلوا برای تغذیه و میان وعده کودکان بسیار مفید است.
این حلوای آسان گردوی انجیر یک شیرینی خوشمزه بدون شکر برای به اشتراک گذاشتن با خانواده و دوستان است. می توانید از انجیر تیره، انجیر طلایی یا ترکیبی از هر دو استفاده کنید. این حلوای غنی و چشمگیر در کمترین زمان جمع می شود! آن را به صورت گرم با یک قاشق بستنی وانیلی سرو کنید یا آن را در فنجان های فیلو فانتزی سرو کنید، این دستور مطمئناً خانواده و دوستان شما را تحت تاثیر قرار می دهد.
طرز تهیه حلوای گردوی انجیر :
مواد لازم برای تهیه حلوای گردوی انجیر:
انجیر خشک درشت خرد شده | 450 گرم |
آب | 1 لیوان |
مغز گردو ریز خرد شده | 1 فنجان |
مغز پسته ریز خرد شده | ½ فنجان |
روغن حیوانی | ⅓ فنجان |
هل آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
مراحل درست کردن حلوای گردوی انجیر :
انجیر را خرد کنید و بشویید و به همراه آب داخل قابلمه ای کف سنگین بریزید و روی حرارت متوسط به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانیکه بیشتر آب آن تبخیر شده و انجیر فوق العاده نرم و لطیف شود، بپزید.
مراحل درست کردن حلوای گردوی انجیر
انجیرها را له کنید و دیگر مواد را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت بدهید.
آموزش تهیه حلوای گردوی انجیر
حلوا را با قاشق داخل کاسه یا هر ظرف مورد نظر دیگری بریزید و سرو کنید.
نحوه سرو حلوای گردوی انجیر
روش های سرو حلوای انجیر و گردو :
• حلوای گردوی انجیر را با قاشق در کاسه ها ریخته و سرو کنید.
• حلوای گرم را با بستنی وانیلی سرو کنید.
• حلوا را با قاشق روی بستر کول ویپ در فنجان های فیلو ترد بریزید.
• حلوای انجیر را در فنجان های فیلو سرو کنید و روی آن را با یک حبه ریز خامه زده شده روی آن بگذارید.
• این حلوا را می توانید مانند دیگر حلواها تزیین و سرو کنید.
طرز درست کردن حلوای گردوی انجیر
نکاتی برای تهیه حلوای گردوی انجیر :
• دقت کنید که انجیرها خیلی کهنه یا خشک نباشند. انجیر باید نرم و تازه باشد. اگر خیلی خشک به نظر می رسند آب بیشتری اضافه کنید.
• میتوانید پس از تکمیل چرخه پخت تحت فشار، سریع رها کنید یا اجازه دهید فشار طبیعی آزاد شود. این دستور غذا بسیار بخشنده است.
• مخلوطی از انجیر روشن و تیره را اضافه کنید.
• برای طعم و عطر اصیل از روغن حیوانی خانگی استفاده کنید.
• در صورت دسترسی نداشتن به روغن حیوانی می توانید از کره استفاده کنید، اما روغن حیوانی عطر و طعم بهتری به حلوا می دهد.
انتهای خبر/م