ایلام بیدار20:41 - 1393/01/10
دبیراجرائی خانه کارگر:

از قشر کارگر در استان ایلام حمایت نمی شود / مدیریت ارشد استان ایلام فکری کند

دبیراجرائی خانه کارگر گفت: از قشر کارگر در استان ایلام حمایت نمی شود.

به گزارش ایلام فردا،علی غیاثی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: خانه کارگر به عنوان یک تشکل صنفی غیردولتی موظف به خدمات رسانی به قشر کارگر است و خانه کارگر استان ایلام در طول سال‌های گذشته همواره خدمات خوبی در این زمینه ارائه داده است.
وی بیان داشت: متاسفانه به طور کلی از قشر کارگر در استان ایلام زیاد حمایت نمی شود و این قشر همواره با مشکلات بزرگی دسته و پنجه نرم می کنند.
غیاثی افزود: در حال حاضر 35 هزار نفر کارگر در استان ایلام وجود دارد که حدو یک سوم جمععت استان ایلام را شامل می شود و به همین منظور حمایت از این قشر ضروری است.
وی ادامه داد: متاسفانه اکثر دستگاه های اجرایی استان ایلام قانون مقررات کار را رعایت نمی‌کنند و به طور مثال در سال جاری تعدادی از کارگران سطح استان ایلام عیدی و پاداش نگرفته اند و تعداد زیادی هم مثل دیگر کارمندان دولت دریافت کرده اند این در حالی است که طبق قانون کار حداقل عیدی باید یک میلیون و 200 هزار تومان باشد.
غیاثی بیان داشت: متاسفانه اکثر دستگاه های اجرایی استان ایلام بدون در نظر گرفتن زحمات این قشر زحمت کش همواره در بستن قرار دادها منافع خود را در نظر می‌گیرند و کسی به فکر قشر کارگر نیست.
وی عنوان کرد: مسئله مهم دیگیری که در بحث مشکلات قشر کارگر در سطح استان ایلام وجود دارد، اخراج کارگران است که متاسفانه در سال جاری و همین چند روز پیش اداره آب و فاضلاب استان ایلام چندین کارگر خود را اخراج کرده است.
عیاثی بیان داشت: عدم پرداخت مطالبات یکی از دیگر مشکلات کارگران سطح استان ایلام است که متاسفانه در بعضی از مواقع کارگران تا شش ماه هم شده که حقوق دریافت نکرده اند و این مسئله جای نگرانی است.
وی افزود: با توجه به مشکلات قشر کارگر در سطح استان ایلام و شکایتی که توسط کارگران از دستگاه های اجرایی استان انجام می‌شود، اولین راهکار توسط خانه کارگر سازش است و اگر این مهم تحقق پیدا نکرد پرونده به اداره کار فرستاده می شود.
وی تصریح کرد: اداره کار موظف به اجرای قانون مقررات کار است که متاسفانه اکثر اوقات اداره کار موفق به احقاق حق کارگر از کارفرما یا دستگاه‌های اجرایی نمی‌شود.
وی بیان داست: همین مسئله باعث می شود اکثر پرونده های شکایت کارگری به دادگستری و دیوان عدالت اداری فرستاده شود و یک پروسه خسته کننده برای کارگر دوباره شروع می شود.
غیاثی اظهار داشت: در حال حاضر 90 درصد پرونده های دیوان عدالت اداری استان ایلام مربوط به شکایت کارگری است.
وی افزود: در حال حاضر باید مدیریت ارشد استان ایلام برای حل این مشکلات قشر کارگری فکری کند که امیدواریم مسائل و مشکلات جامعه کارگری در استان ایلام کمتر شود.