ایلام بیدار14:27 - 1392/12/08
مدیر کل گمرک استان ایلام:

گمرک استان به 1920770 نفر خدمات رسانی مستمر و شبانه روزی داشته است

مدیر کل گمرک استان ایلام گفت:گمرک استان به 1920770 نفر خدمات رسانی مستمر و شبانه روزی داشته است.

خلیل حیدری مدیر کل گمرک استان ایلام در گفت و گوی تفصیلی با خبرنگار ایلام فردا به تشریح اقدامات صورت گرفته این اداره کل پرداخت.

حیدری در این گفت و گوی تفصیلی اظهار داشت:  در مدت نزدیک به 12ماه از ابتدای تصدی پست مدیرکلی توسط اینجانب تاکنون، اقدامات، طرح ها و پروژه های فراوانی به بهره برداری رسیده و یا در دست احداث می باشد.

وی در ادامه به تشرح مهمترین اقدامات این اداره کل پرداخت که به شرح زیر اهم اقدامات صورت گرفته به استحضار شما خوانندگان عزیز می رسد.

1 - احداث بزرگترین سالن سرویس ارزیابی وپنجره واحد تجاری غرب کشور جهت تسهیل کار تجار با قیمتی معادل نصف پیمانکاری با حضور شبانه روزی مدیریت و پرسنل دست اندرکار.

2 - احداث درب های ورود و خروج متعدد جهت کامیونهای عراقی و ایرانی در راستای تسهیل امر ورود و خروج کالا.

3- صدور کارت تردد الکترونیکی مخصوص و اجرای کنترل الکترونیکی ورود و خروج تمامی کارگران تجار و ترخیص کاران به محوطه تجاری با هدف ایجاد امنیت بیشتر.

4- اجرای سیستم اتوماسیون اداری که چندین سال در گمرک اجرا نشده بود جهت تسهیل کار ارباب رجوع و تلاش برای حذف کاغذ از فعالیت های اداری.

5- خرید و احداث برج های روشنایی در محوطه با پیشرفت 95درصدی جهت کار شبانه روز تجار و بازرگانان.

6- احداث سالن کنفرانس با بروزترین امکانات جهت تشکیل جلسات با طرف عراقی به صورت آبرومندانه و در شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران.

7- اضافه نمودن تعداد غرفه های تجاری جهت استفاده بهینه از تمام ظرفیت ها و توسعه فضای کسب و کار.

8- اجرای سیستم الکترونیکی کنترل و نظارت بر کامیونها ورودی ، صدور بیجک ورود و ارتباط تمامی قسمتها دخیل تا خروج کامل کامیون و محموله، که طراحی مبتکرانه همین گمرکات بوده و جای هیچ تخلفی را باقی نمی گذارد.

9- خرید 6 دستگاه خودرو سواری و تعمیر 2 دستگاه مینی بوس جهت سهولت جابجایی و انجام ماموریت های از بدو انتصاب مدیریت کنونی.

10-احداث شبکه فیبر نوری جهت تقویت ارتباط الکترونیک این گمرکات با سایر دستگاه ها.

11 – احداث 2 دستگاه باسکول جهت توزین کامیونهای خالی و شفاف سازی وزن خالص کالای صادراتی.

12 – ایجاد 12 پست سازمانی جدید با اولویت استخدام افراد بومی در این گمرکات ( شایان ذکر است که قبل از انتساب مدیریت کنونی،تعدادی از پست های سازمانی این گمرکات که در آن زمان تحت تصدی پرسنل شاغل بوده بعنوان پست بلا تصدی در رزرو استخدام قرار گرفته است. که منجر به قبولی و بلاتکلیفی تعداد22 نفر از پذیرفته شدگان آزمون استخدامی سال 90 این گمرکات می گردد. اما با تدابیر و رایزنی های مستمر آقای  مهندس حیدری مدیر کل گمرکات استان، با معاونت محترم توسعه ریاست جمهوری، تعداد12 پست سازمانی جدید به چارت این گمرکات افزوده و مشکل بوجود آمده تا حدود زیادب مرتفع می گردد)

13 – رشد 2300درصدی در آمد های استانی نسبت به پیش بینی های بعمل آمده.

14 – اخذ گواهی نامه ها و استاندارد های (IMS) شامل (iso9001،iso14001 وiso18001و نیز گواهی نامه نظام آراستگی اداری و محیط کار(s5). البته توجه به این نکته ضروری است که این گمرکات تنها گمرک مرز زمینی کشور است که توانسته این استانداردها را کسب کند.

15 – خدمات رسانی به هنگ مرزی مستقر در محوطه تجاری از قبیل احداث ساختمان های متعدد و تعمیرات برج های نگهبانی متناسب با شأن سربازان نظام مقدس جمهوری اسلامی.

16 – تأمین ساختمان و تجهیز آن جهت استفاده سازمان های امنیتی مستقر در محوطه تجاری.

17 – تعمیر و راه اندازی 3 دستگاه x-rayمربوط به کنترل کالای همراه مسافران ورودی و خروجی که سال ها بلااستفاده مانده بود؛ و نیز بکار گیری آنها در ایام عاشورا و اربعین حسینی.

18 – خدمات رسانی مستمر و شبانه روزی به 1920770 نفر که قسمت عمده آن را زوار اباعبداله الحسین تشکیل می دهند.

19 – برپایی روزانه نماز جماعت در محل مسجد محوطه گمرک تجاری با حضور کارکنان، تجار و کارگران دو کشور که موجب تقویت احساس نزدیکی و برادری بین طرفین گردیده. همچنین برگزاری اعیاد و جشن های مذهبی

20 – تجهیز ساختمان قدیمی گمرک جهت استقرار اتاق سرور که موجب تحسین مدیر کل امور استان های گمرک جمهوری اسلامی ایران گردیده و ایشان اتاق و تاسیسات مربوطه را بهترین و مجهز ترین اتاق سرور در بین گمرکات کشور دانستند.

21 – تأسیس ساختمان آموزش و تجهیز آن به امکانات روز آموزشی و تسهیل امر آموزش جهت ارتقاء و روز آوری سطح معلومات پرسنل.

22– رشد 60 درصدی بودجه جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل.

23 – رشد 1100 درصدی بودجه تملک دارایی های سرمایه ای ( خرید تجهیزات و احداث ساختمان ها) نسبت به مدت مشابه سال قبل.

 

24 – کسب درآمد درجهت آبادانی استان و واریز به خزانه استانی و نیز جذب بودجه از اعتبارات متمرکز گمرک جمهوری اسلامی ایران.( به این معنا که این گمرکات حتی یک ریال از محل بودجه استانی در جهت ایجاد زیرساخت ها و اقدامات مذکور از خزانه ی استان دریافت نکرده است)

25 – علی رغم اینکه جذب سرمایه گذار، خارج از حیطه ی وظایف ذاتی این سازمان می باشد، به حکم احساس تعلق به مرز مهران، مدیریت گمرکات استان در این راستا اهتمام ویژه ای داشته و مکرراً سرمایه داران و افراد توانمند خارج از استان جهت جذب و رونق بخشیدن به توسعه صنعت، تجارت و فضای کسب و کار به هیئت مدیره محترم منطقه ویژه اقتصادی مهران و مشاور محترم سرمایه گذاری استان معرفی گردیده و الحمدلالله تا کنون در نیل به این هدف موفقیت های چشمگیری حاصل شده است.

26 – با وجود تصویب هیات دولت در سفرهای استانی مبنی بر انتقال دستگاه کنترلx-rayجدید التاسیس کامیونی گمرکات استان ایلام و نیز ابلاغ با قید فوریت این مصوبه به گمرک جمهوری اسلامی ایران و پی گیری ها و در خواست های مکرر مسئولین استانی و گمرکات استان کرمانشاه جهت انتقال دستگاه مذکور. مدیریت این گمرکات، همزمان با رایزنی های مداوم با مسئولین گمرک جمهوری اسلامی ایران و گزارش موضوع به استاندار محترم جهت هماهنگی و کمک جهت جلوگیری ازین امر، به سرعت اقدام به راه اندازی و بهره برداری از آن گردید تا این سرمایه گران بها از استان خارج نگردد.

27 – خرید و بهره برداری 60 دستگاه رایانه جدید به همراه متعلقات مربوطه جهت انجام مکانیزه خدمات اداری و تسریع در ارائه خدمات به مراجعین محترم.

 

موارد ذیل نیز پروژه های در دست اجرا است که تا پایان سال مالی با توجه به جذب اعتبارات اختصاصی در سایه لطف خداوند متعال اجرایی خواهد شد:

1 – نصب دوربین مدار بسته در تمام محوطه تجاری و سایر اماکن مهم جهت بالا بردن ضریب امنیت و کنترل کامل تر محوطه تجاری

2 – خرید 36 واحد منزل سازمانی جهت استفاده کارکنان خدوم و زحمتکش گمرکات استان که در نقطه صفر مرزی مستقر اند با اولویت استفاده خانواده های معظم شاهد و ایثارگر.

3 – احداث تانکر آب ارتفاعی جهت جبران کمبود و قطع مکرر آب خصوصاً در فصول گرم سال.

4 – خرید 1 دستگاه خودرو آتش نشانی مجهز به فناوری های روز.

5 – احداث سالن غذا خوری در طبقه همکف این اداره کل، جهت استفاده همکاران و میهمانان اداری با توجه به عدم وجود امکانات در نقطه صفر مرزی.