گروه جهاد و مقاومت ایلام بیدار-خدارحم سحری:: در شب جمعه مردی از تبارحسینیان به سوی معبودش پر گشود وآسمانی شد؛مردی از مردان مرد که عمر شریف وبا برکتش در دفاع از اسلام ومستضعفین سپری گردید.
اوگرچه شخصیتی ناشناخته نبود اما هر کس توانست با او همنشین وهم محفل شود وبه زوایای زندگی معنوی آن عزیز سفر کرده پی برده است می داند، حاج صارم در وجودش چه فورانی از آتشفشان عشق به ولایت امیرالمومنین علی (ع) وائمه طاهرین شعله ور بود.
این مرد وارسته وولایت مداررابایست از نگاه دوستان ودشمنان شناخت،اگر روزی منافقین کور دل وگروه خائن فرسان آن جاسوسان سر سپرده رژیم بعثی عراق برای اسارت حاج صارم از هم سبقت می گرفتند جای تعجب نیست چرا که حاج صارم صلابت خود را در لبنان قبل از پیروزی انقلاب به رخ دشمنان اسلام کشیده بود.
حاج صارم رزمنده ای بود که دشمنان دین وانقلاب از او وحشت داشتند ودوستانش از محضرش بهره بردند.
اومصداق واقعی آیه شریف قرآن کریم (اشداءعلی الکفار ورحما بینهم) بود. اودر میدان جنگ هم چون شیربرسر دشمن غرش می نمود وترس ودلهره براندامشان می انداخت.
اوفاتح ارتفاعات جبل الحمرین در عملیات محرم ،فتح المبین،والفجر ۳و والفجر۵بود. او دشمن زبون را در اسارت خسته وبه ستوه آورد، ودر حقیقت این دشمنان بعثی بودند که در استارت این مرد صبر واستقامت قرار داشتند.
او پشتیبانی قوی و ایثار گر برای اسیرانی بود که دشمن در شکنجه آنان گوی سبقت ازجانیان رژیم صهیونیستی ربوده بودند. اورا بایست از زبان آن آزاده سر افرازمرحوم حضرت حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی(ره) ودیگر آزادگان عزیز هم بندش شناخت.
او زبانش هم چون مالک اشتر برعلیه دشمنان بران بود. گرچه جراحات وارده در جنگ به ظاهر زبان سرش را کند نمود اما در دفاع از ولایت سینه چاک بود. چه کسی بیانات شیوا وروشنگرانه آن سردار شجاع را در فتنه ۸۸فراموش می نماید.
او نجات از قید نفسانیت در دنیا وسعادتمندی در آخرت رادر تبعیت محض از ولایت امام (ره) ومقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) می دانست.
ذکر یا زهرای حاج صارم جانسوز وغریبانه ،نماز شب اوعاشقانه.خواندن قرآن ونهج البلاغه و بخصوص صحیفه سجادیه امام زین العابدین(ع) هم عارفانه ومدبرانه بود.ودر یک کلام او مظهر همه ی خوبی ها ونیکی ها بود.
برادران وهمرزمان حاج صارم ،ای کسانی که شب های سخت عملیات محرم ،والفجر ۳، والفجر۵وفتح المبین در کنارش بودید، هر چند فقدان این عزیز دلها برایمان جانسوز ونفسگیر است ،هر چند در نبودش دلتنگ وغمباریم،هر چند نفس گرمش دیگر درگردهمائی ها ورزمایش ها ویادواره ها شاهد نیستیم ،هر چند در محفل نورانی زیارت عاشورا وهق هق گریهایش وشانه های لرزانش جایش خالی است اما وظیفه داریم حق حاج صارم را در مجالس ومحافل ادا نمائیم.
به روح منور ومطهرش درود می فرستیم واز خداوند محیا کننده وممات دهنده میخواهیم ما را از رهروان آن عزیز سفر کرده که همنشین امام وشهدا می باشد قرار دهد.
انتهای پیام/ش